Allsvenskan

Allsvenskan 2018 vanns av AIK efter att man besegrade Kalmar i sista matchen med 1-0. Stort grattis till AIK som nu är svenska mästare i Fotboll. Vi uppdaterar med en ny Allsvensk tabell 2019 när den är planerad och klar. Preliminärt startar den i April 2019.

Här hittar du en uppdaterad tabell av Allsvenskan 2018 samt ett komplett spelschema med alla resultat och tv-tider. Dessutom bästa odds på vinnare och speltips på Allsvenskan.

Allsvenskan 2018

Se hela spelschemat och alla resultat på Allsvenskan nedan. En uppdaterat tabell med samtliga resultat och form hos lagen kan du också se. Om du vill kunna se alla Allsvenska matcher via live stream behövs ett konto hos Cmore

Följ uppdaterade odds på vinnare 2018 här

Tabell & Spelschema Allsvenskan 2018

Speltips vinnare Allsvenskan 2018

Allsvenskan 2017 vanns av Malmö FF och att de vann guldet var ingen överraskning då de har den bästa truppen. Nu blir det till att försöka försvara guldet och det har visat sig vara svårt genom åren. Lag som Djurgården, AIK, Östersund, Norrköping och Elfsborg kommer alla vara laddade och vilja ta hem guldet i år. Vi tror ändå att Malmö kommer ha riktigt bra förutsättningar att vinna Allsvenskan 2018 så det blir vårt speltips!

Bästa odds vinnare Allsvenskan 2018

Malmö FF bästa odds 2,90 hos Speltips Coolbet
AIK bästa odds 4,00 hos Speltips Bet365
Östersund bästa odds 8,00 hos Speltips Bet365
Djurgården bästa odds 10,00 hos Speltips Coolbet
IFK Norrköping bästa odds 15,00 hos Speltips Unibet
IFK Göteborg bästa odds 41,00 hos Speltips Unibet

För de senaste oddsen på Allsvenskan kan ni titta in i vår Bästa odds sektion.

Tv tider Allsvenskan

TV tiderna är samma som i tabellen ovan.

Erbjudanden på Allsvenskan 2018

Speltips BetsafeExklusiv oddsbonus på 2000 kr
Bäst oddsbonus på Allsvenskan 2018 finns hos Betsafe. Hela 2000 kr i bonus och den kan användas för att betta på alla Allsvenskans matcher. Sätt in 2000 kr och du har 4000 kr att spela med! Till Betsafe

Speltips Leo Vegas200 % bonus på Allsvenskan!
LeoVegas ger alla sina spelare 200% upp till 1000 kr i bonus på alla odds inklusive Allsvenskan. Du kan också välja en lite mindre bonus på 500% upp till 500 kr.
Till LeoVegas

Live Stream Allsvenskan 2018

Allsvenskan kan du endast se via C-More denna säsongen och det kostar för närvarande 449 kronor utan bindningstid. Om du binder upp dig för 12 månader kan du få det för 349 kronor i månaden och sparar då 1200 kronor. Ett nytt alternativ om du bara vill se utvalda matcher i Allsvenskan är att du väljer alternativet Standard Sport som kostar 199 kr för närvarande. Då får du tillgång till nya sportkanalen som visar en utvald match i veckan på SHL och Allsvenskan. Dessutom får du se hela superettan. Du får dessutom tillgång till matcherna i Fotbolls VM 2018 som visas på Tv4 i dator telefon eller surfplatta.

Hos C-More kan du även se följande sporter:
– Fotboll: Alla matcher i Allsvenskan, Superettan utvalda matcher från Ligue 1 där bland annat samtliga PSG-matcher ingår.
– Hockey: Alla matcher i SHL, HockeyAllsvenskan och SM-slutspelet.
– Tennis: De flesta och största turneringarna från ATP- och WTA-touren, grand slam-turneringen Wimbledon och matcher från Davis Cup.
– Motorsport: Alla matcher från Elitserien i Speedway och Davis Cup.
– Ridsport: FEI World Cup i dressyr.
– PGA-Touren i golf
– Från januari till april visar C More över 100 försäsongsmatcher inklusive träningsmatcher och turneringar både hemma och utomlands samt alla matcher i Svenska Cupen.
Till Speltips Cmore