Betadonis Sportbonus på 1000 kronor exklusivt

Vi kan nu tipsa om Betadonis Sportbonus på 1000 kronor exklusivt via våra länkar. I samarbete med Betsmart.se kan vi nu erbjuda en mycket förmånlig sportbonus på Betadonis på hela 100% upp till 1000 kronor. Men skynda erbjudandet gäller bara nu i September 2017 och går inte att få direkt hos Betadonis.

Hämta 1000 kronor sportbonus hos Betadonis

Betadonis Sportbonus på 1000 kronor exklusivt

Betadonis Sportbonus på 1000 kronor

Nya kunder som skapar ett konto hos Betadonis får en sportbonus på 100% upp till 1000 kronor som välkomsterbjudande. Sätter du in 1000 kronor så får du totalt 2000 kronor att spela för. För fullständiga villkor klicka här

Gör så här för att hämta bonusen:
1. Registrera ett konto via vår unika länk
2. Gör en insättning på mellan 200-1000 kronor
3. Omsätt din insättning en gång så får du direkt din bonus upp till 1000 kronor.

Till Betadonis

Om Spelbolaget Betadonis>

Spelbolaget Betadonis har funnist i över 10 år och har framförallt sin främsta marknad i östra delarna av Europa men har nu även översatts till svenska. Men Betadonis finns även på engelska, tyska, ryska och turkiska. Det finns ett stort oddsutbud och oddsen är förhållandevis höga om än inte högst.

Det finns flera bra erbjudanden även för befintliga kunder, t.ex en cashback på 15% på alla eventuella förluster man haft under veckan. Mycket bra om turen inte har fallit väl ut. Då har man lite extra att spela för kommande måndag. Det finns även en fredagsbonus och flera olika casinokampanjer om man känner för det.

Betadonis ägs och drivs av ALLCOMPONENT N.V ett företag som har sin hemort på Curacao därde även har sin licens. Deras utbetalningar sköts däremot av BIZPAY INTERNATIONAL LTD som är ett helägt dotterbolag med adress på Malta. Detta gör att du inte behöver skatta för dina vinster. Då både in och utbetalningar sköts från Malta vilket ligger inom EU. Betadonis lovar även snabba och smidiga in och utbetalningar.

Till Betadonis.com

1 svar

  1. september 5, 2017

    […] Det bästa sättet du kan få denna oddsbonus på är att använda våra länkar som ger dig automatiskt tillgång till denna härliga sportbonus. Naturligtvis kommer den med mycket bra och förmånliga omsättningskrav också. Allt för spelaren så att du trivs på nya fräscha Betadonis! Läs mer om Betadonis bonus här. […]