Bundesliga

Bundesliga 2018 ser ut få Bayern München som vinnare ännu en gång. Inte många lag kan utmana om guldet i år.

Hela spelschemat och tabellen hittar du längre ner på sidan. Du hittar alla matcher med lag som Bayern München, Dortmund, Hamburg, Köln, Borussia Mönchengladbach, Leipzig och många fler.

Samtliga matcher i tyska ligan visas via free live stream av Unibet

Spelschema och Tabell Bundesliga 2018

Live Stream av Bundesliga 2018

Alla matcher i Bundesliga visas via live på webben av Unibet.
Du kan se samtliga matcher gratis om du har pengar på ditt spelkonto.
Till Spelbolag Unibet Bundesliga 2018

Speltips vinnare av Bundesliga 2017-2018

Bayern München har totaldominerat Bundesliga de senaste åren och har 5 raka ligasegrar. Inte mycket talar för att något annat lag ska kunna utmana. Nye tränaren Carlo Ancelotti vet hur man handskas med storstjärnor och att få alla att dra åt samma håll. På Försäsongen har spelet hackat och frågan är om Bayern kommer upp i samma form som under förra året. Laget börjar se lite ålderstiget ut och nu har man även tappat Douglas Costa till Juventus. James Rodriguez har anslutit från Real Madrid och frågan är om han ska få igång sin karriär igen. Bakåt ser det fortsatt starkt ut och vi ser ingen egentlig utmanare till Bayern i år heller.

Leipzig som har en stark ägare med mycket pengar har behållit stommen av spelare som var så bra förra året. Detta året har man dock även CL_spel att tänka på och det kan bli svårt att utmana Bayern om titeln. Vi tror på en lite sämre säsong för Leipzig i år. Kanske kan de komma på en Europa-plats

Dortmund har en ny tränare i Peter Bosch som tidigare tränade Ajax- Återstår om han kan få fart på Dortmund igen då förra året slutade på en tredje plats. Stjärnskottet Ousmane Dembele ryktas bort och inte många nyförvärv har landat ännu. Dock så har man ett starkt lag om alla får vara friska och kan utmana i toppen av Bundesliga även i år.

Bayer Leverkusen, Hoffenheim och Schalke 04 har alla dugliga lag men kommer inte att på allvar hota någon av Bayern Leipzig eller Dortmund i toppen.
Vårt speltips: Bayern München vinner

Vinnarodds Bundesliga 2018

Vinnarodds på Bundesliga ändras kraftigt under säsongens gång. Ett tips är att spela när ditt lag precis förlorat en match då oddset brukar öka en hel del då.

Det går att spela på vinnare av Bundesliga 2017/2018 under hela säsongen och uppdaterade odds finns som vanligt i vår bästa odds jämförelse.

Spela på Bundesliga

När du bettar på den tyska fotbollsligan så är det intressant att läsa tabellen med fullständig hemma och bortastatistik. Det är en ovärderlig kunskap i jakten på vinster. Även spel på Bayern München i form brukar vara ett bra spel när det gäller Tysklands högsta liga. Dortmund har i år en stark svit och att hitta ett formstarkt lag innan spelbolagen kan vara ett bra sätt att vinna pengar på tyska ligan! Du ser alla även alla matcherna gratis hos Bet365.