Bundesliga

Bundesliga 2022/23 startade 5 augusti 2022 och avslutas 27 maj 2023! Här hittar ni en uppdaterad tabell med spelschema, resultat, målskyttar och odds. Du ser alla matcher via livestream hos Bet365

Tabell Bundesliga och Spelschema 2023

Det blir intressant att se vem som vinner den säsongen 2022/2023. Bayern är favoriter att vinna ligan även i år. Hela spelschemat och tabellen hittar du här. Du hittar alla matcher med lag som Bayern München, Dortmund, Hamburg, Köln, Borussia Mönchengladbach, Leipzig och många fler.

Live Stream av Bundesliga 2022/23

Under denna säsongen är det Bet365 och Unibet som visar tyska ligan via livestream. Du behöver ha pengar på ditt spelkonto för att kunna ta del av alla matcherna i Bundesligan.

Bästa odds på Bundesliga matcher

Här ser du oddsen på de kommande matcherna i Bundesliga från de bästa svenska spelbolagen uppdaterat!

Speltips vinnare av Tyska ligan 2022/2023

Bayern München har totaldominerat Bundesliga de senaste åren och har 11 raka ligasegrar. Inte mycket talar för att något annat lag ska kunna utmana. Tränare Julian Nagelsman har ett av Europas bästa lag att förfoga över och nu ser det ut som att man mister Lewandovski men siktar på att ta in Mané istället.Längst bak står Neuer för rutinen. Det finns en stor chans att Bayern tar sin 11:e raka titel i år.

Dortmund har en ny tränare i Edin Terzić och det blir spännande att se vad han kan hitta på. Men man har tappat sin fixstjärna i Haaland till Man City. Det återstår att se vem som kommer göra målen.

Leipzig och Bayer Leverkusen är andra starka lag som vi dock inte tror kan blanda sig i toppstriden men får kämpa om Europaplatser.

Hoffenheim och Schalke 04 har alla dugliga lag men kommer inte att på allvar hota någon av Bayern eller Dortmund i toppen.
Vårt speltips: Bayern München vinner

bundesliga tabell

Vinnarodds Bundesliga 2023

Vinnarodds på Bundesliga ändras kraftigt under säsongens gång. Ett tips är att spela när ditt lag precis förlorat en match då oddset brukar öka en hel del då.

Det går att spela på vinnare av Bundesliga 2022 under hela säsongen och uppdaterade odds finns som vanligt i vår bästa odds jämförelse.

Der Klassiker mellan Bayern – Dortmund

I Bundesliga spelas det många matcher varje år men den största matchen är den mellan Bayern München och Borussia Dortmund. Så här spelas den i år:

2023-04-01 15:30 FC Bayern München – Borussia Dortmund

Topp 3 Oddsbonusar för Bundesliga

För den som är duktig på Bundesliga finns möjligheten att tjäna pengar genom att betta på matcherna. Vill man ha ännu bättre förutsättningar så använder man sig av spelbolagens bonusar. Här är de tre bästa oddsbonusarna på Bundesliga just nu. Fler bonusar finns på Sportbonusar.com.

1000 kr i oddsbonus
500 kr i sportbonus
500 kr i Ultrabet