Bundesliga

Bayern München vann 2016 års Bundesliga före Dortmund. Återstår att se om något lag kan utmana Bayern under nästa säsong 2016/2017 Bundesliga. Just nu utmanar RB Leipzig med svenske Emil Forsberg i superform. Bayern har gjort ett litet ryck i tabelltoppen och ser ut att ta hem det i år med!

Hela spelschemat och tabellen hittar du längre ner på sidan. Du hittar alla matcher med lag som Bayern München, Dortmund, Hamburg, Köln, Borussia Mönchengladbach, Leipzig och många fler.

Samtliga matcher i tyska ligan visas via free live stream av Spelbolag Bundesliga Bet365

Spelschema och Tabell Bundesliga 2017

Live Stream av Bundesliga 2016

Alla matcher i Bundesliga visas via live på webben av Bet365.
Du kan se samtliga matcher gratis om du har pengar på ditt spelkonto.
Till Spelbolag Bwin

Speltips vinnare av Bundesliga 2016-2017

Bayern München har totaldominerat Bundesliga de senaste åren och har 4 raka ligasegrar. Inte mycket talar för att något annat lag ska kunna utmana. Nye tränaren Carlo Ancelotti vet hur man handskas med storstjärnor och att få alla att dra åt samma håll. Nye Renato Sanchez är en blivande storstjärna och kan kanske blomma ut till nåt riktigt stort hos Bayern. I övrigt har Mario Götze lämnat och gått tillbaka till Dortmund. Men det finns ett överflöd av duktiga spelare på varje positon och över en hel säsong ska det mycket till att något lag ska rubba Bayern.

Dortmund har tappat flera tongivande spelare i Hummels, Mkhitaryan och Gundogan. Men ersättarna är inte dåliga då man fått in både Götze och Schürrle där framme och Marc Bartra och Guerreiro i försvaret. Tränaren Thomas Tuchel är väldigt duktig och har Dortmund lite tur med att nyckelspelarna håller sig skadefria kan de vara med uppe i toppen och slåss även i år. Dock så har man inte Bayern bredd av världsklass spelare så man få nog sikta in sig på andra platsen.

Bayer Leverkusen, Wolfsburg och Schalke 04 har alla dugliga lag men kommer inte att på allvar hota någon av Bayern eller Dortmund i toppen.
Vårt speltips: Bayern München vinner

Vinnarodds 2016/2017

Bayern München bästa odds 1,18 hos Speltips Sportingbet – 100% bonus upp till 500 kr från Sportingbet!
Dortmund bästa odds 8,00 hos Speltips Betsson – 1000 kr i bonus från Betsson.
Bayer Leverkusen bästa odds 41,00 hos Speltips Unibet – 100% upp till 1000 kr i bonus hos William Hill.
Wolfsburg bästa odds 71,00 hos Speltips Unibet – 200% upp till 1000 kr i bonus hos Unibet.
Schalke 04 bästa odds 81,00 hos Speltips Bet365 – 100% upp till 1200 kr i bonus hos Bet365.

Fler odds hittar ni i vår bästa odds sektion.

Det går att spela på vinnare av Bundesliga 2017 under hela säsongen och uppdaterade odds finns som vanligt i vår bästa odds jämförelse.

Spela på Bundesliga

När du bettar på den tyska fotbollsligan så är det intressant att läsa tabellen med fullständig hemma och bortastatistik. Det är en ovärderlig kunskap i jakten på vinster. Även spel på Bayern München i form brukar vara ett bra spel när det gäller Tysklands högsta liga. Dortmund har i år en stark svit och att hitta ett formstarkt lag innan spelbolagen kan vara ett bra sätt att vinna pengar på tyska ligan! Du ser alla även alla matcherna gratis hos Bet365.