Franska Ligan

I år har PSG köpt in Neymar för svindlande 2,2 miljarder och frågan är om Monaco kan upprepa bedriften från förra säsongen och utmana PSG. Monaco har tappat flera tongivande spelare och frågan är om det blir för tufft att vinna i år igen.

Samtliga matcher visas via Free live stream av Unibet

Spelschema och Tabell Franska Ligan 2018

Här hittar du spelschema för PSG, Monaco, Lyon, Bordeaux, Marseille, Lille och alla andra bra lag i Frankrike säsongen 2018! Dessutom uppdaterad Ligue 1 Tabell.

Live Stream Ligue 1 under 2018

Unibet visar samtliga matcher i franska ligan vilket gör att du kan se PSG väg mot ligatiteln. De visar även alla matcher med bra lag som Monaco, Lyon och Marseille. Du ser alla matcher gratis så länge du har pengar på ditt spelkonto.

Betting bonusar

Vill du spela på Ligue 1 så kan du prova något av dessa två förmånliga bonusar för att öka dina vinstchanser ytterligare:
Betsafe – 100% upp till 1000 kr i bonus. Bäst bonus just nu!

Speltips Franska ligan 2018

PSG har gjort allt i sin makt för att återta tronen i Ligue 1. Med Neymar får man en världsstjärna som kommer bli tungan på vågen i år. PSG förväntas vinna ligan och samtidigt utmana om Champions League titeln. Ännu finns det tid att fylla på med fler nyförvärv och flera duktiga spelare ryktas till PSG denna sommaren.

Monaco har tappat flera tongivande spelare som Benjamin Mendy, Bernardo Silva till Man City. Dessutom Bakayoko till Chelsea. Ersättarna har inte varit i klass med detta och frågan är om de kan utmana på riktigt i toppen. Vi tror inte detta. Kylian Mbappe har även lämnat för en rekordsumma.

Marseille är ett annat duktigt lag som kommer ligga med uppe i toppen. Men mot PSG finns nog inget att göra åt i år. Kanske att de kan utmana Monaco om andraplatsen.

Vårt speltips PSG vinner Ligue 1

Bästa odds vinnare Franska Ligue 1 2017/2018

PSG bästa odds 1,14
Monaco bästa odds 9,00
Marseille bästa odds 26,00
Lyon bästa odds 26,00 hos
Lille bästa odds 81,00 hos

Flera odds hittar du på Bästa odds sidan