Live stream Barcelona – Real Madrid 3 december 2016

Vi ger dig live stream Barcelona – Real Madrid 3 december 2016. Dags för El Clasico som du ser via gratis live stream hos Bet365. Vi har även ett speltips på matchen som spelas lördagen den 3 december kl 16.15. Du får även speltips och bästa odds på den spännande matchen i La Liga.

Live stream El Clasico

Speltips Barcelona – Real Madrid 3 dec 2016

Barcelona är hela 6 poäng bakom ledande Real Madrid i La Liga när du nu är dags för säsongens första El Clasico. Vid förlust kan det bli ödesdigert då kommer Real att leda med hela 9 poäng. Skulle man däremot vinna matchen är det bara 3 poäng som skiljer. En monumental skillnad. Barcelona har i år inte haft samma flyt på hemmaplan och man har till synes tappat poäng mot de sämre lagen. Spelet har inte riktigt stämt och man har endast räddats av MSN briljans. Nu är det skärpning som gäller. Messi, Neymar och Suarez ser ut att komma till spel och det är något som talar för att Barcelona ska klara av att vinna detta El CLasico.

Real Madrid har imponerat desto mer i ligan och Cristiano Ronaldo har riktigt hittat målformen i ligan. Till denna match får man dock klara sig utan stjärnan Gareth Bale. Detta är ett stort avbräck. I senaste ligamatchen vann man knappt med 2-1. Vi tror att Zidane kommer gå ut och leda sitt lag till en poäng och behålla avståndet. Detta gör att det kan bli lite väl defensivt. För att inte ligan ska vara körd tror vi att Barca i kraft av hemmaplan vinner matchen.

Vårt speltips: Barcelona vinner

Bästa odds Real Madrid – Barcelona 3 dec 2016

1 bästa odds 1,91 hos Speltips och Livestream 24h bet
X bästa odds 4,10 hos Speltips och Livestream Mybet
2 bästa odds 4,20 hos Speltips och Livestream Bet365

Erbjudanden till El Clasico

Speltips och Livestream Bet365Livestream och 0-0 garanti från Bet365
Bet365 visar El Clasico matchen gratis i sin live stream. Allt som behövs är pengar på kontot. Passa även på att utnyttja Bet365s 0-0 erbjudande till El Clasico! Placerar du ett spel före match på rätt resultat, Halvtid/Fulltid eller Scorecast på valfri fotbollsmatch så betalar Bet365 tillbaka insatsen om matchen slutar 0-0 på dessa marknader! Nya spelare får dessutom en mycket bra start med 100% upp till 1000 kr i bonus.
Till Bet365

Betfair bonusBetfair specialodds på El Clasico
Betfair har ett specialodds på El Clasico via våra länkar. Tror du på Barca får du 7 ggr pengarna och tror du på Real får du hela 13 ggr pengarna! Vinner du inte får du ändå pengarna tillbaka!
Till Betfair

Betser bonusBetser odds bonus
Betser odds bonus är riktigt bra och ger nya spelare 100% upp till 100 euro. Det innebär nästan 1000 kr i oddsbonus med bra villkor. Oddsbonusen skall omsättas på spel 1.8 eller högre och behöver endast omsättas 5 ggr.
Till Betser

Live stream Barcelona – Real Madrid 3 december 2016

Barcelona – Real Madrid spelar säsongens första El Clasico på Camp Nou på lördag den 3 december med matchstart redan kl 16:15.
Du ser El Clasico Gratis hos Bet365