Live stream Engelska Ligacupen 16 och 17 december 2014

Nu har det blivit dags för kvartsfinaler i den engelska ligacupen (Capital One Cup). Tisdag den 16 december 2014 spelas två matcher och på onsdag 17 december spelas de övriga två kvartsfinalerna.

16 december spelar Derby mot Chelsea och Sheffield Utd mot Southampton och på Onsdag 17 december spelas Bournemouth – Liverpool och Newcastle mot Tottenham.
Matchstart för samtliga dessa kvartsfinaler är 20:45.

Du ser alla dessa matcher via gratis stream från Speltips Bet365

Speltips ligacupen 16-17 december 2014

Här följer speltips på kvartsfinalerna i Capitol One Cup (Engelska LigaCupen)

Derby – Chelsea 16 december

Derby som har hemmaplan ligger på tredje plats i Championsship och har ett bra lag på gång. Man har tre raka vinster på hemmaplan även om man förlorade senast borta. Chelsea kommer förmodligen att lufta lite reserver i denna matchen men reserverna är så pass bra att de ska spela jämnt med Derby. Vi tror på en liten skräll och att Chelsea får resa hem tomhänt. Motivation slår klass.
Derby vinner till bästa odds 7,00 hos Speltips Bet365

Sheffield Utd – Southampton 16 december

Shefield United ligger i engelska tredjedivisionen och kommer få mycket svårt mot ett southampton som inlett ligaspelet p ett bra sätt. Risk för underskattning finns och att Southampton vilar några nyckelspelare. Dock så ser vi det som mycket svårt att Southampton ska tappa det här.
Bästa odds för vinst för Southampton ger 1,57 hos Speltips WilliamHill

Bournemouth – Liverpool 17 december

Bournemouth är Championships bästa lag för tillfället och har 2 raka vinster. Nu möter man ett Liverpool i djup kris efter senaste debaclet mot United med 3-0. Enda chansen för Rodgers att bärga en trofé står nog till nån av cuperna. Vi tror därför att Liverpool reser sig och tar hem matchen.
Bästa odds för Liverpool vinst ligger på 2,05 hos Speltips Bet365

Newcastle – Tottenham 17 december

Två Premier League lag gör upp om den sista platsen till Ligacupens semifinaler. Vare sig Newcastle eller Tottenham har rosat marknaden i ligan och nu får man ett välkommet avbrott. Newcastle har hemmaplan och är små favoriter. Vi tror att det blir en jämn match men att Newcastle avgör i förlängningen.
Speltipset blir således kryss till bästa odds 3,80 hos Speltips Bet365

Live stream Ligacupen 16-17 December 2014

Bet365 sänder båda matcherna om du har ett spelkonto med pengar på.
Gör så här för att se alla matchern i Capitol One Cup
1. Skapa ett konto Bet365.
2. Gör en insättning du får dubbelt upp på kontot upp till 1000 kr.
3. Klicka upp live streaming och du kan nu se de spännande matcherna i Liga cupen.

Till Speltips Bet365