Live stream Liverpool – Chelsea 20 januari 2015

Du ser matchen Liverpool Chelsea på tisdag den 20 januari kl 20:45 i Engelska Ligacupens första semifinal helt gratis via live stream hos Bet365

Liverpool och Chelsea gör upp i två möten om finalplatsen i Captital One Cup. På onsdag spelar Tottenham och Sheffield Utd i den andra semifinalen. Den första semifinalen spelas alltså på Anfield på Tisdagskvällen.

Speltips Bet365

Speltips Liverpool – Chelsea 20 januari 2015

Liverpool har fått igång spelet och har nu 8 matcher utan förlust i ligan och cupspel. Brendan Rodgers har fått stuva om rejält i backlinjen för att kunna hålla tätt och de senaste matcherna har det sett bättre ut. Dock så har motståndet inte hållit högsta klass. Nu väntar ett mycekt effektivt och formstarkt Chelsea som vann senaste matchen med hela 5-0 mot Swansea. Liverpool försvaret måste vara på tårna och framåt har det lossnat litegrann men frågan är om det räcker mot ett starkt Chelsea. Steven Gerrard är osäker till spel och även Sturridge verkar inte bli klar till spel.

Chelsea och Mourinho är Premier Leagues bästa lag och man leder nu ligan med 5 poäng. Chelsea har ett oerhört komplett lag med starkt försvar och dödlig offensiv. Med Costa och Fabregas så har man fått en giftigt radarpar som radar upp mål och assist. På bortaplan kommer nog Mourinho att spela defensivt för att kunna kontra i sylvassa omställningar. Vi tror att Chelsea kommer spela för ett kryss och sen avgöra på hemmaplan. I målet har man två av världens bästa målvakter och senaste tre matcherna har Petr Cech fått stå och hållit nollan. Courtois har fått sitta på bänken.

Vårt speltips: X till bästa odds 3,50 hos Speltips Bet365

Live Stream Ligacupen 2015

Bet365 har köpt rättigheterna till den engelska ligacupen och visar samtliga matcher. I veckan är det dags för semifinaler och det enda som behövs är ett spelkonto med pengar på så ser du dessa matcher helt gratis.

Gör så här för att se matcherna:
1. Registrera ett spelkonto hos Bet365
2. Gör en valfri insättning och du får även en bonus på 100% upp till 1000 kr.
3. Klicka på livestreaming och du kan se alla matcherna i direkt.