Live stream Real Madrid – Barcelona 23 december 2017

Vi ger dig live stream Real Madrid – Barcelona 23 december 2017. Dags för El Clasico som du ser via gratis live stream hos Unibet. Vi har även ett speltips på matchen som spelas lördagen den 23 december kl 13:00. Du får även bästa odds på den spännande matchen i La Liga. Se El Clasico här

Live stream Real Madrid - Barcelona 23 december 2017

Speltips Real Madrid – Barcelona 23 december 2017

Real Madrid ligger bara fyra i La liga och har hela 11 poäng upp till ledande Barcelona. Säsongen har inte varit nån lyckoträff för Zidane och hans mannar och nu innan vinteruppehållet ställs man mot ärkerivalen i ligan och vid förlust kan man säga hejdå till ligan. Faktum är att man har till och med både Valencia och Atletico Madrid framför sig. Om det ska bli nån julefrid i Madrid kräver fansen en seger i denna matchen. Vi får se om marängerna klarar av detta.

Barcelona tappade Neymar inför säsongen men det verkar bara har stärkt truppen som spelat fullkomligt bländande i La liga hittills under säsongen. Messi har varit i fantastisk form och tillsamman med Suarez har dom fullkomligt öst in mål. På 16 matcher har man hela 13 segrar och endast 3 oavgjorda. Detta innebär även att man är obesegrade i årets tabell. Mycket starkt gjort. Kan man hålla i den sviten inför denna matchen borta mot Real Madrid ja då är det nog ligan färdig innan ens hälften har spelats. För så bra är Barcelona nu att det försprånget tappar man inte.

Vårt speltips: Barcelona vinner

Bästa odds Real Madrid – Barcelona 3 dec 2016

1 bästa odds 2,15 hos Bethard odds
X bästa odds 4,10 hos Speltips och Livestream William Hill
2 bästa odds 4,35 hos Bethard odds

Erbjudanden till El Clasico

Speltips och Livestream UnibetLivestream och bra bonus från Unibet
Unibet visar El Clasico matchen gratis i sin live stream. Allt som behövs är pengar på kontot. Passa även på att utnyttja Unibets bonus för nya spelare 200% upp till 1000 kr i bonus. Sätt in 500 kronor och spela med hela 1500 kronor. Du kan också välja den mindre bonusen och kan då sätta in 100 kronor och spela med hela 600 kronor.
Till Unibet

Betfair bonusNy bonus Betfinal att använda på El Clasico
Vi kan idag presentera ett nytt spelbolag i Betfinal! Betfinal är en sportsbook med bra odds och på svenska. Nya spelare får 100% upp till 1000 kr bonus via våra länkar. Ange bonuskod ODDS1 när du gör insättningen för att få din bonus. Läs mer om Betfinal bonus här
Till Betfinal

Live stream Real Madrid – Barcelona 23 december 2017

Real Madrid – Barcelona spelar säsongens första El Clasico på Santiago Bernabeu lördag den 23 december med matchstart redan kl 13:00. Perfekt uppladdning dan innan julafton!
Spela och se Real Madrid – Barcelona gratis hos Unibet