Luxemburg – Sverige VM – Kval 7 oktober 2016

Vi ger dig all information om Luxemburg – Sverige i VM-kvalet den 7 oktober 2016. Matchstarten är 20:45 och visas på tv hos Kanal5 och via live stream på DPlay. Du får även bästa odds och erbjudanden på matchen.

Missa inte att nya kunder får 5 ggr pengarna i odds på svensk vinst hos Betfair. Till Erbjudandet

Luxemburg - Sverige

Speltips Luxemburg – Sverige VM – Kval

Luxemburg är på förhand en av slagpåsarna i VM-kvalet. Men man visade mot Bulgarien att man nog kan bjuda upp till dans. Luxemburg kommer backa hem och satsa på kontringar. På hemmaplan är det svårare att plocka enkla poäng mot alla lag och så även Luxemburg. Det gäller för Sverige att få upp tempot och få Luxemburg att flytta sig i sidled och hela tiden hota dom. Får Sverige inte hål tidigt kan det bli en nervkittlande match. Vi ska i vilket fall som helst ha stora chanser att vinna matchen.

Sverige fick 1-1 hemma mot Holland och det får ses som en godkänd insats. Nu behöver offensiven snäppas upp om man ska lyckas få hål på Luxemburg. Ola Toivonen är tillbaka i landslagstruppen och kanske kan vara nyckeln att slänga in om Guidetti och Berg inte får hål. Ola har spelat bra i sitt franska lag och gjort en del mål det senaste. John Gidietti har varit bänkad till och från och behöver speltid för tt komma i form. Sam Larsson som var ny i truppen fick åka hem direkt efter en känning i ljumsken. Viktor Claesson Elfsborg ersätter i truppen. Albin Ekdal är även han tillbaks efter sin skada och i tror att Albin tar platsen centralt på mitten. I nio av tio matcher vinner Sverige en sån här match.

Vårt Speltips : Sverige vinner

Laguppställningar Luxemburg – Sverige 7 oktober

Sveriges laguppställning:
Olsen
Lustig, Lindelöf, Granqvist, Olsson
Forsberg, Hiljemark, Ekdal, Durmaz
Berg, Guidetti

Det blir Berg och Guidetti på topp om man får tro förhandssnacket. Vi tror att Martin Olsson som är tillbaks efter skada får förtroendet på vänsterbacken. Durmaz har sett het ut på sistone och petar Rohdén på kanten.

Luxemburgs laguppställning:
Joubert
Chanot, Malget, Philipps, Gersson
Pererira, Da Mota, Thill, Mutsch, Jans
Aurelien

Inga kända spelare i Luxemburg för oss svenskar men Joachim Aurelien som spelade på topp mot Bulgarien gjorde 2 mål och får ses som ett hot mot den svenska backlinjen.

Odds Luxemburg – Sverige VM kval

Här följer bästa odds på Luxemburg – Sverige VM kval den 7 Oktober 2016:
1 bästa odds 12,00 Speltips Bet365
X bästa odds 5,75 Speltips Bet365
2 bästa odds 1,37 Speltips Bethard

Sveriges kvalmatcher till Fotbolls VM 2016

Sverige spelar 4 kvalmatcher till VM under 2016. Dessa är matcherna:
6/9: Sverige – Holland 1-1
7/10: Luxemburg – Sverige
10/10: Sverige – Bulgarien
13/11: Frankrike – Sverige

Live stream Luxemburg – Sverige 7 okt 2016

Den spännande VM-Kvalmatch mellan Luxemburg och Sverige kan du nu se via live stream hos DPlay.se. Starta ett konto idag och du betalar 79 kr/månad utan bindningstid. Matchen kan du antingen se via din dator, Surfplatta eller mobiltelefon via Appen Dplay.

Erbjudanden VM-Kvalet

Speltips Betfair5 ggr pengarna på Svensk vinst i VM-kvalet!
Betfair har ett exklusivt erbjudande för nya spelare via vår länk och kampanjkoden ZSKM30. Lägg ett spel på att Sverige vinner fredagens VM-kvalmatch borta mot Luxemburg och du får hela 5 ggr pengarna på det! Om du inte vinner får du ändå pengarna tillbaka i form av bonuspengar!
Till Betfair

Speltips BetssonRiskfritt spel på VM kvalet!
Betsson ger alla spelare 100 kr i riskfritt spel på VM-Kvalet som till exempel kan användas på Sveriges match mot Luxemburg på fredag. Anmäl dig för att hämta ditt riskfria spel och lägg det sedan på valfritt VM-kvalodds före 23:59 den 11 oktober. Glöm inte att markera den blå rutan. Nya spelare får 100% upp till 1000 kr i bonus på sin första insättning
Till Betsson

Mobilbet1500 kr i oddsbonusar hos Mobilbet!
Mobilbet har en ny oddsbonus där du får 100% upp till 1000 kronor på din första insättning och 50% upp till 500 kronor på din andra insättning. Du får dessutom 100 free spins på Starburst på varje insättning. Till Mobilbet