NHL Hockey

NHL Hockey 2016/2017 är igång och det är full fokus borta i Nordamerika. Montreal, Columbus, Chicago och Pittsburg blir alla lag att räkna med. Sämre har det gått för Colorado Avalance som ligger absolut sist i sin division. En rejäl uppryckning krävs om det ska bli slutspel i år för Colorado.

Även Henke Lundqvists New York Rangers ser ut att klara sig till slutspel om spelet håller i sig. Man ligger högt upp i sin division och kan man vinna några matcher till ser det lovande ut för Rangers. Washington har flest poäng i grundserien och med Bäckström och Ovetchkin har man ett mycket fruktat radarpar. Kan det räcka hela vägen för Capitals i år.

Ett annat lag som visat sig på styva linan det sista är Filip Forsberg och hans Columbus Blue Jackets. Filip Forsberg är stekhet för närvarande då han pangade in 2 raka hattrick den senaste månaden. Minnesota Wild som leder Central Division är ett annat lag att hålla koll på inför slutspelet som startar snart. Men många matcher återstår innan april då grundspelet ska avslutas och NHL-slutspelet drar igång.

NHL-slutspelet är i full gång och du ser alla matcher i den uppdaterade tabellen nedan.

Speltips och odds vinnare

Om du vill betta på NHL har Bet365 bäst och flest odds att tillgå. Följ uppdaterade bästa odds här och sök på NHL.

Tabell och Spelschema NHL Hockey 2017

Vinnarodds NHL 2017

Pittsburg bästa odds 10,00 hos Speltips WilliamHill 1000 kr bonus
Montreal bästa odds 12,50 hos Speltips Unibet
Chicago bästa odds 12,50 hos hos Speltips Unibet
Columbus bästa odds 14,00 hos Speltips Unibet
Washington bästa odds 14,00 hos Speltips Unibet
NY Rangers bästa odds 15,00 hos Speltips Ladbrokes 1000 kr bonus
Minnesota bästa odds 20,00 hos Chicago bästa odds 12,50 hos hos Speltips Betclic

Uppdaterade odds finns i vår bästa odds sektion

Live Stream NHL

Se NHL Hockey via Via Play för endast 249 kr i månaden så ser du alla matcher i NHL via din dator, Ipad Iphone eller Surfplatta. Det är ingen bindningstid utan du bestämmer själv hur länge du vill ha paketet. Du får dessutom tillgång till mängder av filmer och tv-serier.