Premier League

Chelsea har vunnit Premier League 2015. Kan någon annan utmana under nästa år? Man City, Arsenal, Man Utd gör sällskap till Champions League medans Tottenham och Liverpool får spela Europa League nästa säsong.

Här hittar du Spelschemat för Premier League 2015.


bet365

Spelschema & Tabell Premier League 2015

Här hittar du spelschema och tabell för samtliga matcher i Premier League med topplag som Manchester United, Man City, Arsenal, Chelsea, Tottenham och Liverpool.

Vinnarodds Premier League 2014/2015

Chelsea bästa odds 2,88 hos Speltips Nordicbet – 100% bonus upp till 1000 kr från Bet365
Man City bästa odds 3,50 hos Speltips William Hill – 100% bonus upp till 1000 kr från William Hill
Man Utd bästa odds 6,00 Speltips Ladbrokes – 1000 kr i gratisspel från Ladbrokes
Arsenal bästa odds 7,50 hos Speltips Bet365 – 100% bonus upp till 1000 kr från Betsson
Liverpool bästa odds 13,00 hos Speltips Bet365 – 1000 kr i gratisspel från Ladbrokes
Tottenham bästa odds 67,00 hos Speltips Bet365 – 100% bonus upp till 1000 kr från Bet365
Så här såg oddsen ut när ligan startade.

Speltips Premier League 2014/2015

Enligt de flesta experter och oddssättare är det Manchester City och Chelsea som kommer göra upp om titeln. Där bakom lurar Arsenal, Liverpool och Man United. Att vinnaren skulle bli någon annan än dessa 5 får ses som högst otroligt. Vi går igenom storlagen en efter en.

Manchester City: Förra årets vinnare har behållit stora delar av guldtruppen och kommer även bli farliga i år. Åkte dock på en mina nu senast i Community Shield när man spelade svagt och förlorade med 3-0 mot Arsenal. Pellegrini och Company saknade dock en del viktiga pjäser och får bära favoritskapet ett tag till. Vi tror dock inte att man vinner igen.

Chelsea: Chelsea blev trea förra året utan en riktig striker. Nu har man förstärkt på den fronten med Costa och gamle Drogba. Får Costa igång sitt fina spels från förra året blir Chelsea att räkna med i år. Lägg där till värvningen av Fabregas så har man en mycket kompetent mittfältare att lägga till sina övriga. Mourinho har fått jobba ostört och kommer att gå för seriesegern. Dock har man förlorat en klubbikon i Frank Lampard som blir svår att ersätta.

Arsenal är det lag som imponerat mest med värvningen av Alexis Sanchez. Den förre Barcaspelaren är ett bra komplement till Arsenals duktiga mitttfält. Får man bara igång en riktig striker så kan det bära ända fram till guld för Wenger. Lite tunna ser man ut på försvarssidan då man tappat Vermalen till Barcelona och Sagna till Man City. Viktigt att Mertesacker och Koscielny håller sig skadefria. Vi tror att de kan gå hela vägen för Arsenal i år och oddset är klart spelvärt.

Liverpool kom överraskande två förra året och var så nära att knipa sin första titel på väldigt länge. Dock kommer man att sakna Suarez som till slut såldes till Barcelona. Hans 31 mål blir svåra att ersätta men man har förstärkt truppen bra även om det stora namnet som ska ersätta saknas. Får Liverpool den sista pusselbiten kan man bli farliga och till och med utmana om seriesegern.

Man Utd ar en besvikelse förra säsongen då man slutade på en sjundeplats. Nu har man förstärkt med några nya spelare och en ny demontränare i Van Gaal och på försäsongen har det sett riktigt bra ut då man är obesegrade. United blir att räkna med även i år.

Vårt speltips Arsenal vinner Premier League 2015

Betting bonusar

Speltips Bet365 – Bet365 har flest odds på Premier League och 1000 kr i bonus
Speltips Unibet – 1200 kr i bonus hos Unibet och den unika möjligheten att ta ut dina live bet vinster innan matchen är slut

Live Stream Premier League 2015

Viaplay har rättigheterna till att sända Premier League. Priset för att se sportpaketet är 279 kronor men just nu kan du prova filmpaketet utan kostnad i en månad.

Du kan även se Premier Leagues topplag i Ligacupen under hela säsongen. Dessa matcher visas via Free live stream hos Speltips Bet365