Premier League

Premier League 2018 är slut och Manchester City vann överlägset ligan. Bakom dom kom Man United, Tottenham och Liverpool som alla kvalificerade sig till Champions League nästa år. Nu är spelschemat för Premier League 2018/2019 släppt och du ser hela schemat här nedan.

Spelschema & Tabell Premier League 2018

Här hittar du spelschema och tabell för samtliga matcher i Premier League med topplag som Manchester United, Man City, Arsenal, Chelsea, Tottenham och Liverpool.

Live Stream Premier League 2018

Viaplay har rättigheterna till att sända matcherna i Premier League denna säsong och det finns vissa inskränkningar och Viaplay har bara möjlighet att sända en match åt gången om det är samma starttid. Kolla om just din favoritmatch visas på Spelbolag Viaplay

Vinnarodds Premier League 2018-2019

Så här ser oddsen ut inför säsongsstarten för vinnaren av Premier League 2018/2019
Man City bästa odds 2,90 hos Speltips Coolbet
Man Utd bästa odds 4,50 hos Speltips Unibet
Chelsea bästa odds 4,80 hos Speltips Coolbet
Tottenham bästa odds 11,00 hos Speltips William Hill
Arsenal bästa odds 13,00 hos Speltips Bethard
Liverpool bästa odds 13,00 hos Speltips Unibet
Everton bästa odds 81,00 hos Speltips Unibet
Detta var oddsen inför säsongsstarten. Aktuella odds finns i vår bästa odds sektion.

Speltips Premier League 2018

Enligt de flesta experter och oddssättare är det Manchester City och Chelsea som kommer göra upp om titeln. Där bakom lurar Tottenham Arsenal, Man Utd och Liverpool. Det finns i praktiken 6 klubbar som har ekonomiska muskler att vara med i toppen i år.

Manchester City

: hade för sina mått mätt en svag säsong och kunde inte på allvar hota om guldet. Under en del av säsongen såg det till och med ut som att man kunde tappa CL platsen. Dock så reste man sig på slutet och slutade 3:a. Med tränaren Pep Guardiola har det redan städas ordentligt i truppen som börjar och nyförna med. Kan Pep få ordning och införa sitt spel kan det mycket väl bli Man City som vinner ligan i år.

Chelsea:

med tränaren Antonio Conte lyckades med att vinna Premier League 2016/2017 och spelade en mycket stabil fotboll. Hemmma på Stamford Bridge var man svårslagna. Denna säsongen kommer dock bli tuffare dåman även får räkna in CL-spel. Dessutom ryktas det att Conte inte är helt nöjd med ledningen och Diego Costa ser ut att ha spelat sin sista match för Chelsea. Eden Hazard är också en spelare som ryktas hit och dit. Dock är han nu skadad och kommer inte kunna medverka förrän tidigast i September. Vi gissar på att det blir en turbulent säsong för mästarna.

Man Utd

har kanske den dyraste truppen och ändå lyckades man inte bättre än att komma 6:a i förra årets Premier League. Det ryktas vitt och brett om nyförvärv och Victor Nilsson Lindelöf är redan klar och ska förstärka backlinjen. Får Mourinho de spelare han vill ha blir Ut att räkna med i år. Dock så har man även ett CL-spel och avsaknaden av en riktigt beprövad forward behöver komma in fr att vara med och utmana om guldet.

Tottenham:

har kommit två två år i rad nu och har snubblat på mållinjen i Premier League. Men många av spelarna i Tottenham är unga och har fortfarande chansen att utvecklas enormt. Med en skyttekung som Kane i laget och Dele Alli kan allt hända. Tottenham och Pocchetino har jobbat långsiktigt och kan man krydda med ett eller ett par nyförvärv kanske det går hela vägen för Spurs. Detta skulle i så fall vara välförtjänt sett till spelet som man haft. En nackdel för Tottenham är att man tvingas spela sina hemmamatcher på Wembley då White Hart Lane rivs och en ny arena ska byggas.

Arsenal:

missade Champions League spel för första gången på 19 år. Dock så kritade Arsene Wenger på ett två-årskontrakt och kommer leda klubben även nästa säsong. Dock vann man FA-Cupen som plåsetr på såren och nu kan man se fram emot spel i Europa League. Med profiler som Sanchez, Özil, Walcott, Ramsey har man ett starkt lag för att gå hela vägen. Arsenal är ett bubblare.

Liverpool:

Liverpool stod för en riktigt bra höstsäsong och hade med fortsatt form varit med och utmanat om guldet. Klopp och hans mannar kan behvöva förstärka truppen med ett par namn för att kunna vara med och utmana på alla fronter. Får nyckelspelarna vara friska kan kanske Liverpool bli att räkna med. Detta får nog vara vårt underdogtips.

Vårt speltips Man City vinner Premier League 2018

Betting bonusar

Speltips Unibet – 200% upp till 1000 kr i bonus hos Unibet och den unika möjligheten att ta ut dina live bet vinster innan matchen är slut

Viaplay har rättigheterna till att sända Premier League.

Du kan även se Premier Leagues topplag i Ligacupen under hela säsongen. Dessa matcher visas via Free live stream hos Speltips Unibet