Premier League

Premier League 2018 är slut och Manchester City vann överlägset ligan. Bakom dom kom Man United, Tottenham och Liverpool som alla kvalificerade sig till Champions League nästa år. Nu är spelschemat för Premier League 2018/2019 släppt och du ser hela schemat här nedan.

Spelschema & Tabell Premier League 2019

Här hittar du spelschema och tabell för samtliga matcher i Premier League med topplag som Manchester United, Man City, Arsenal, Chelsea, Tottenham och Liverpool.

Live Stream Premier League 2019

Viaplay har rättigheterna till att sända matcherna i Premier League denna säsong och det finns vissa inskränkningar och Viaplay har bara möjlighet att sända en match åt gången om det är samma starttid. Kolla om just din favoritmatch visas på Spelbolag Viaplay

Vinnarodds Premier League 2018-2019

Så här ser oddsen ut inför säsongsstarten för vinnaren av Premier League 2018/2019
Man City bästa odds 1,70 hos Speltips Coolbet
Liverpool bästa odds 4,50 hos Speltips Unibet
Man Utd bästa odds 15,00 hos Speltips Coolbet
Chelsea bästa odds 16,00 hos Speltips Unibet
Tottenham bästa odds 17,00 hos Speltips Bethard
Arsenal bästa odds 30,00 hos Speltips Coolbet
Everton bästa odds 250,00 hos Speltips Betway
Detta var oddsen inför säsongsstarten. Aktuella odds finns i vår bästa odds sektion.

Speltips Premier League 2018 / 2019

Enligt de flesta experter och oddssättare är det Manchester City och Liverpool som kommer göra upp om titeln. Där bakom lurar Tottenham, Man Utd, Arsenal och Chelsea. Det finns i praktiken 6 klubbar som har ekonomiska muskler att vara med i toppen i år.

Manchester City:

Slog all rekord förra säsongen och vann ligan med över 20 poäng ner mot tvåan. De kunde fira ligaguldet långt innan serien var färdigspelad. De har behållit samma trupp och kryddat det med Riyahd Mahrez från Leicester. Det finns en enorm truppbredd och de är stora favoriter att vinna Premier League även i år. Kan Pep Guradiola hålla motivationen uppe hos sina spelare blir det nog City som tar hem det i år igen. Kan de dessutom få till det i Champions Leageu i år. det blir den stora frågan.

Liverpool:

Liverpool slutade till slut på en fjärdeplats förra året och har nu denna säsongen uppgraderat truppen med riktiga klassvärvningar. De har kvar den fruktade trion Salah, Mane och Firmino på topp. Dessutom har man köpt in en riktigt bra målvakt i Allison. På mittfältet har man fått in ökad styrka i form av Keita och Fabinho. På topp är Shaguir inköpt som en bra backup. Dessutom har man fått tillbaka Daniel Sturridge i form och han kan bli en joker att slänga in från bänken. Kan något lag utmana City i år så är det Liverpool.

Chelsea:

Har en ny tränare i Sarri och har fått in nyförvärv i form av Jorginho på mitten. Det som dock saknas hos Chelsea är en pålitlig målskytt. Morata i all ära men han har inte fått det riktigt att stämma. Dessutom har man tappat Courtois i målet och fått in en ny Kepa där bak. Det kan bli antingen fågel eller fisk för den nye tränaren. De kommer dock vara med och hota om plats 4 denna säsongen.

Man Utd:

Det har stormat rejält under Mourinho under försäsongen och trots att man slutade på en fin 2:a plats i förra året så är det uppror bland lagets fans. Dels pga mycket konstiga uttalanden och ett ickespel har fått många fans att tröttna. Det finns dock mycket kvalitet i truppen och får Mourinho ordning på spelarna så kan man aldrig räkna bort United. Det blir nog en mellansäsong och möjligtvis en topp fyra på sin höjd.

Tottenham:

Har lagt alla sina pengar på den nya stadion som invigs i år. Detta blir den största arenan i London och ska på sikt bygga upp Tottenhams ekomoni. De har behållit hela truppen och får de spelarna tillbaks efter VM i speldugligt skick kan det bli bra för Spurs. Inte ett enda nyförvärv kan dock inte vara bra för truppen då det saknas en del kvaliteer för att kunna utmana om de allra högsta platserna i tabellen.

Arsenal:

Är de av topplagen som kommer få det svårast. Med nya tränaren Emery har de mycket att bevisa för att de ska kunna utmana om ligan i år. Vi tror att Arsenal är de lag som ligger längst i från att knipa en Champions League plats. Det kan nog till och med bli svårt att klara topp 6 om inget drastiskt händer med spelet i Arsenal. Det finns dock ett par bra spelare som måste prestera på topp om det ska gå vägen för Gunners.

Vårt speltips Man City vinner Premier League 2018/ 2019

Betting bonusar

Speltips Unibet – 200% upp till 2000 kr i bonus hos Unibet och den unika möjligheten att ta ut dina live bet vinster innan matchen är slut.

Viaplay har rättigheterna till att sända Premier League.

Du kan även se Premier Leagues topplag i Ligacupen under hela säsongen. Dessa matcher visas via Free live stream hos Speltips Unibet