Premier League

Premier League 2019 är slut och Manchester City vann med en poäng framför Liverpool. Bakom dom kom Tottenham och Chelsea som båda kvalificerade sig till Champions League nästa år.

Spelschemat för Premier League 2019/2020 släpps13 juni men redan nu vet via att serien startar 10 augusti och du ser hela schemat här nedan när det är publicerat

Spelschema & Tabell Premier League 2019

Här hittar du spelschema och tabell för samtliga matcher i Premier League med topplag som Manchester United, Man City, Arsenal, Chelsea, Tottenham och Liverpool.

Live Stream Premier League 2019

Viaplay har rättigheterna till att sända matcherna i Premier League denna säsong och det finns vissa inskränkningar och Viaplay har bara möjlighet att sända en match åt gången om det är samma starttid. Kolla om just din favoritmatch visas på Spelbolag Viaplay

Vinnarodds Premier League 2019-2020

Så här ser oddsen ut inför säsongsstarten för vinnaren av Premier League 2019/2020
Man City bästa odds 1,75 hos Speltips Coolbet
Liverpool bästa odds 3,75 hos Speltips Coolbet
Tottenham bästa odds 12,00 hos Speltips Coolbet
Chelsea bästa odds 18,00 hos Speltips Unibet
Arsenal bästa odds 18,00 hos Speltips Coolbet
Man Utd bästa odds 20,00 hos Speltips Coolbet
Wolverhampton bästa odds 100,00 hos Speltips Betway
Detta är de senaste oddsen för vinnare av PL. Aktuella odds finns i vår bästa odds sektion.

Speltips Premier League 2019 / 2020

Enligt de flesta experter och oddssättare är det Manchester City och Liverpool som kommer göra upp om titeln. Där bakom lurar Tottenham, Arsenal, Man United och Chelsea. Det finns i praktiken 6 klubbar som har ekonomiska muskler att vara med i toppen i år.

Manchester City:

Är favoriter även i år även om de hotades ända till målsnöret av Liverpool. Ett orosmoln är de utredningar som UEFA gör som kan göra att de blir utan Europaspel nästa år. Kommer laget nöja sig med att bara dominera i Ligan eller kommer spelare vilja lämna. Inget är ännu klart men City har fortfarande den bästa truppen och är favoriter att vinna.

Liverpool:

Liverpool slutade på magiska 97 poäng och gjorde klubbens bästa säsong poängmässigt. Dock räckte det inte hela vägen utan de fick se sig besegrade av City med 1 poäng. De har kvar den fruktade trion Salah, Mane och Firmino på topp. Truppen har spelat ihop sig under Klopp och tagit stora steg. Kan de fortsätta utvecklas och kanske få in nåt nyförvärv så kan det kanske gå vägen i år?

Chelsea:

Knep till slut en Champions League platsen med en tredjeplats i PL. Sarri har dock ett svårt jobb framför sig då man inte får värva några nya spelare under de två kommande fönstrena. Detta är pga att man kontaktat och värvat spelare under 18 år som inte är tillåtet enligt FIFA.

Man Utd:

Laget Utd fick ett litet uppsving när Mourinho avskedades och Solskjaer anställdes. Men i slutet av förra säsongen raade spelet och man hamnade till slut på en 6:eplats. Nu gäller det att rensa rejält i truppen om man vill vara med och spela med de stora grabbarna. Vi får se vilka spelare som United värvar om det blir en CL-plats eller inte nästa säsong.

Tottenham:

Lyckades utan ett enda nyförvärv klara 4:e platsen i Premier League och samtidigt gå til Champions League final. Kan truppen breddas och man får behålla sina nyckelspelare kan det bli ett bra år för Tottenham. Det återstår dock en del frågetecken för en del spelare som ryktats bort.

Arsenal:

Kämpade men räckte inte till och klara ett avancemang i ligan. De tog sig dock till final i Europa League och det var bra gjort av Arsenal. Truppen är lite ålderstigen och behöver ses över om det ska bli fortsatt framgång för londonlaget.

Vårt speltips Man City vinner Premier League 2019/ 2020

Betting bonusar

Speltips Unibet – 100% upp till 2000 kr i bonus hos Unibet och den unika möjligheten att ta ut dina live bet vinster innan matchen är slut.

Viaplay har rättigheterna till att sända Premier League.

Du kan även se Premier Leagues topplag i Ligacupen under hela säsongen. Dessa matcher visas via Free live stream hos Speltips Unibet