Spelbolagens bästa sportsbetting bonusar 2018

När du letar efter sportsbetting bonusar 2018, så finns det mycket att välja på. Framförallt i år då vi har ett Fotbolls VM i Ryssland att se fram emot. Det betyder samtidigt att kampen om oss spelare hårdnar och spelbolagen tvingas erbjuda bättre och generösare oddsbonusar. Vi har koll på alla sportbonusar som de seriösa spelbolagen erbjuder. Här har vi valt ut en stor bettingbonus, en bra men annorlunda bonus och en bettingexpert samt en som ger dig extra med bonuskod.

Spelbolagens bästa sportsbetting bonusar 2018

Betsson – Spelbolaget med riskfritt spel upp till 1000 kronor

Du som gillar stora spelbolag gör alltid ett bra val i Betsson. Här finns det redan 15 miljoner spelare som tycker precis likadant. När det gäller den härliga bettingbonusen handlar detta om riskfria spel. Gör en första insättning på minst 200 upp till 499 kronor och du får ett riskfritt spel på beloppet 200 kronor. Är din insättning på 500-999 kronor blir ditt riskfria spel värt 500 kronor. Är det så att du slår på stort och sätter in 1000 kronor eller mera får du ett riskfritt spel på 1000 kronor. Omsättningskravet på eventuell vinst av de riskfria spelen handlar bara om att omsätta vinsten en gång innan den räknas som riktiga pengar.

ComeOn – En bookmaker med största möjliga bettingbonus

Hos ComeOn som är en relativt ny bookmaker på nätet kommer du att kunna få den största möjliga bettingbonusen. Här handlar detta om 100% upp till hela 3000 kronor. Rätt och slätt, sätt in 3000 spänn och få 6000 att spela för. Detta är en av spelmarknadens största bettingbonusar och kommer med ett omsättningskrav på 6 gånger till ett lägsta odds av 2,0.

Betfair – Spelbörsen som ger dig riskfria spel upp till 750 kronor

Hos Betfair som är en mycket kunnig bookmaker med stor erfarenhet får du alltid roligt. Här finns det en vanlig sportbonus som du kan välja att spela på fasta odds, men det är dock inte alls den som lockar mest. Det som lockar är chansen att få upp till 750 kronor i riskfria spel på spelbörsen. Här väljer du själv hur mycket du sätter in och spelar för under en period av 7 dagar, och har möjligheten att få upp till 750 kronor tillbaka på dina förluster upp till 750 kronor.

Redbet – Med Betsmart bonuskod får du ett riskfritt spel

Alla de som gillar riskfria spel när de letar efter sportsbetting bonusar 2018 kan med gott mod välja Redbet. Här finns det en bonus alla kan få med två riskfria spel på 100 kronor vardera. Detta tycker inte vi var nog, så med vår bonuskod ”SPORT5” kommer du att kunna öka din sportbonus rejält. När du använder denna bonuskod får du när du lägger ett spel på 500 kronor och förlorar ett riskfritt spel på 500 kronor. Helt enkelt en andra chans. Eventuell vinst från detta riskfria spel kommer helt utan några som helst omsättningskrav. Bättre kan det inte bli.