Speltips 1 Maj 2017 Djurgården – Norrköping

Vi har ett speltips 1 Maj 2017 på Allsvenska matchen mellan Djurgården – Norrköping. Kan Järnkaminerna eller Peking haka på i toppen?

De två klassiska lagen Djurgården och Norrköping får stå över dagens valborgsfirande och istället fokusera på kvällens viktiga match inför storpublik på Tele2!

Speltips 1 Maj 2017 Djurgården - Norrköping

Speltips Djurgården – Norrköping 1 Maj 2017

Özcan Melchemichels Djurgården har växlat upp och ser nu betydligt bättre ut än i premiäromgången. I säsongens tuffaste bortamatch mot Malmö visade Djurgården att kapaciteten finns för att på allvar ligga med i toppen när tabellen ska summeras.

DIFs anfallare Gustav Engvall har kommit in i blåränderna på ett bra sätt och blir hetare och hetare för varje match. Han har gjort två mål hittills och tajmar sina djupledslöp otroligt bra, han får dessutom fin leverans från Källström och Mrbatis fötter bakifrån. Gustav ser spelsugen ut efter sin brist på speltid i Bristol och spelar dessutom för en tröja i U-21 EM i sommar.

IFK Norrköping har blandat och gett i årets allsvenska så här långt och bland annat förlorat hemma mot nykomlingen Sirius med 0-2 nyligen. På försäsongen imponerade laget stort och tog sig hela vägen till final, men den framgången satte kanske sina spår i och med det tuffa matchandet. Nu är fokus och energi enbart på Allsvenskan och det är dags för Peking att lägga in tvåans växel för att haka på i toppen. Vi kan räkna med två lag som går för segern i första hand och lär därför se en fartfylld match med mycket mål. I lagens 14 senaste inbördes har matcherna ett målsnitt på 3,36 mål per match så storpubliken som förväntas på Tele2 lär inte bli besviken. Speltips: Över 2.5 mål till oddset: 1,67* hos Svenska Spel

Anmärkningsvärd statistik visar att Djurgården haft det ruggigt tufft hemma mot Norrköping de senaste åren. DIF har inte slagit Peking sedan 2002. Speltips: Norrköping vinna, pengarna tillbaka på oavgjort: 2,20* hos Svenska Spel

Det handlar för båda lagen om att närma sig toppen och gasa för tre tunga poäng. Ratta in denna match för en perfekt avslutning på valborgshelgen.

Allsvenskan Djurgården – Norrköping 1 Maj 2017

Match: Djurgården – Norrköping
Tävling: Allsvenskan
Plats: Tele2 Arena
Tid: 17.30
TV: Cmore Sport
Odds: 1) 1,97 X) 3,65 2) 3,32*
Över 2,5 mål: 1,67 Under 2,5 mål: 2,15*
Oddsen är semifasta och kan ändras, du hittar de aktuella oddsen här

Spela på matchen hos: Svenska Spel