Speltips 30 April 2017 Tottenham – Arsenal

Vi har ett speltips 30 April 2017 på supermatchen Tottenham – Arsenal. Tottenham i måste-match mot Arsenal i hett derby!

Skynda hem från Valborgsbrasan och starta upp kvällen med söndagens stora höjdpunkt, Spurs mot Gunners! Matchens dignitet är av högsta värde mellan dessa rivaler. Tottenham jagar sin första ligatitel på 57 år och Arsenal spelar för att inte missa Champions League för första gången under 2000-talet.

Speltips 30 April 2017 Tottenham - Arsenal

Speltips 30 April 2017 Tottenham – Arsenal

Tottenham fullkomligt radar upp segrar för tillfället och tog i onsdags sin åttonde raka i Premier League när Crystal Palace besegrades borta på Selhurst Park med 1-0. Vinsten innebar nytt internt rekord för Londonklubben i antal vinster på en säsong och de lilavita siktar på att avsluta säsongen med ytterligare fem vinster för att sätta maximal press på serieledande Chelsea.

Hemma på White Hart Lane har Spurs varit smått ofattbart bra med 15 vinster, två oavgjorda och inte en enda förlust. De två oavgjorda kom dessutom under hösten och Pochettinos mannar har sedan dess radat upp tolv raka hemmasegrar. Speltips: Tottenham att vinna till oddset: 1,80* hos Svenska Spel

Arsenal har en riktigt dyster säsong bakom sig. Många trodde inför Premier League-starten att det nu äntligen var Gunners tur att vinna ligan för första gången sedan 2002. Istället är risken stor att Gunners slutar utanför topp fyra för första gången sedan 1996 och att laget då också missar Champions League-spel, något Arsenal är ensamma om tillsammans med Real Madrid att ha spelat under hela 2000-talet.

Wenger och Arsenal har annars en positiv trend den senaste veckan med vinsten i förlängning mot City som innebar avancemang till FA-cupens final. I onsdags besegrades även Leicester nödvändigt på Emirates med 1-0 efter ett sent självmål till Gunners favör. För att laget ska ro på Spurs i en glödhet form måste dock Wenger få ut maximalt av sitt lag.

En viktig del för Wenger är att få stopp på Tottenhams landslagsstjärna Harry Kane som nätat inte mindre än fem gånger de senaste fyra mötena i Premier League mot Arsenal. Gunners defensiv har varit ifrågasatt och här ställs de på maximalt prov mot ett Spurs som snittar över 2,5 mål hemma på White Hart Lane. Speltips: Tottenham över 2,5 mål: 3,02* hos Svenska Spel

Valborgs höjdpunkt är alltså detta heta rivalmöte mellan Spurs och Gunners. Kommer Wenger sätta stopp för Tottenhams titeldröm eller kommer Pochettino se till att Arsenal får titta på från sidan när Europas mästarliga spelas nästa säsong?

Premier League Tottenham – Arsenal den 30 April 2017

Match: Tottenham – Arsenal
Tävling: Premier League
Plats: White Hart Lane
Tid: 17.30
TV: Viasat Sport Premium
Odds: 1) 1,80 X) 3,70 2) 3,85*
Över 2,5 mål: 1,56 Under 2,5 mål: 2,37*

Oddsen är semifasta och kan ändras, du hittar de aktuella oddsen här

Spela på matchen hos: Svenska Spel