Speltips 6 Mars Alaves – Sevilla – Bortaplan kan knäcka favoriten!

Speltips 6 Mars 2017 med matchen Alaves – Sevilla i La Liga och bortaplan kan knäcka favoriten!

Den här säsongen är Sevilla best of the rest i La Liga, bakom giganterna Real Madrid och Barcelona. Men historien talar för att mittenlaget Alaves kan skrälla när lagen möts på måndagskvällen.

Speltips 6 Mars Alaves - Sevilla

Speltips 6 Mars Alaves – Sevilla

I den 26:e omgången av La Liga ska Sevilla, de vitröda fotbollseleganterna från Andalusien, fortsätta sin jakt på storlagen Real Madrid och Barcelona. Laget har redan vunnit fler matcher än under hela förra säsongen och upplever just nu sin bästa tid sedan 2008/2009. Men kommer det räcka mot ett piggt Alaves?

För faktum är att när nykomlingarna Deportivo Alaves och Sevilla drabbat samman så har hemmaplan varit en stor fördel. Bara en enda gång, på elva möten, i ligaspelet de senaste 20 åren har bortalaget vunnit lagen emellan.

Ligaformen hos Alaves är inte så dålig. I mitten av februari förlorade man förvisso med tennissiffrorna 6-0 hemma mot Barcelona, men efter inledningen på säsongen där Babazorros bara vann två av tio matcher har det sett allt bättre ut och laget har varit ytterst svårslagna på hemmagräset. Fem av Alaves tio senaste hemmamatcher har dock slutat kryss. (X: 3,40*) Det har ändå fört baskerna till en stabil mittenplacering i tabellen.

Grejen är bara att Sevilla har ännu bättre form. Just nu har de fyra raka vinster i La Liga och Champions League. Med sin frejdiga offensiv går de sällan mållösa. Vi tror på Sevilla över 1,5 mål till oddset 2,00* hos Svenska Spel.

Fram med din kryddigaste tapas och njut av ett intressant spanskt fotbollsmöte. Ska Sevilla kunna besegra historisk fakta i afton?

Matchinfo Alaves – Sevilla

Match: Alaves-Sevilla
Plats: Estadio de Mendizorroza
Tid: 20.45 den 6 Mars 2017
TV: Viasat Fotboll
Odds: 1) 3,90 X) 3,40 2) 1,90*
Över 2,5 mål: 1,98, Under 2,5 mål: 1,80*

Oddsen är semifasta och kan ändras, du hittar de aktuella oddsen här

Spela på spanska fotbollsmatchen : Svenska Spel