Speltips 7 juni 2017 – Brasilianska ligan

Det är ett tunnt spelutbud nu innan VM kvalet drar igång därför har vi idag ett Speltips 7 juni 2017 på Brasilianska ligan!

Bara sex månader efter den hemska kraschen där Chapocoense förlorade nästan alla sina spelare så toppar laget nu Brasilianska Serie A med tio poäng efter fyra omgångar. Det är första gången laget toppar Serie A någonsin och visst är det något vackert med det. Nu väntar Gremio hemma på Arena Conda i en riktig toppmatch natten till torsdag.

Speltips 7 juni 2017 - Brasilianska ligan

Speltips 7 juni 2017

Alla känner väl till historien nu. Chapecoense var på väg till sin största match någonsin, första mötet i finalen av Copa Sudamericana borta mot Atletico Nacional när deras plan störtade. Alla förutom tre spelare omkom i olyckan och motståndarna Atletico Nacional gav bort titeln till Chape som en gest av god vilja. Andra klubbar i Brasilien tyckte Chape skulle vara uteslutna att från nedflyttning de tre nästkommande säsongerna men det var något Chape motsatte sig. Laget ville bygga om från början, på riktigt. Sportsliga ledningen hittade lånespelare, flyttade upp lovande juniorer och gjorde några free transfer värvningar. Det är denna blandning spelare som är Chapecoense idag.

Det har förvisso bara gått fyra omgångar men den mixade gruppen spelar en väldigt effektiv fotboll så här långt. Tränaren Vagner Mancini är en stor tränare i Brasilien och har tränat en rad toppklubbar som Santos, Botafogo, Vasco Da Gama och omgångens motståndare Gremio. Laget har en stor bredd i sitt spel men föredrar att attackera centralt i banan via ett snabbt kombinationsspel. Hemma har laget vunnit sju av de tio senaste i alla tävlingar och hemma mot Gremio kommer man gå för att behålla serieledningen. Speltips: Chapecoense vinner: 2,57* Svenska Spel

Det är en riktig toppmatch vi har framför oss. Vi ska dock inte förvänta oss många mål utan snarare en relativt låst matchbild med två försvarsinriktade lag på Arena Conda. Gröna Chape har hållit nollan i tre av sina fyra första matcher och Porto Alegres stolthet Gremio har lyckats med samma bedrift. Speltips: Under 1,5 mål: 2,70* Svenska Spel

Kan Chapecoense behålla serieledningen eller ska Lucas Barrios skjuta segern till Gremio?

Brasilianska ligan – Serie A

Match: Chapecoense – Gremio
Tävling: Brasilien Série A
Plats: Arena Conda
Tid: 02.45
TV: –
Odds: 1) 2,57 X) 2,92 2) 2,63*
Över 2,5 mål: 2,33 Under 2,5 mål: 1,52*

*Oddsen är semifasta och kan ändras, du hittar de aktuella oddsen här

Spela på matchen hos: Svenska Spel