Speltips Atalanta – Juventus 28 april 2017

Vi har ett speltips Atalanta – Juventus 28 april 2017 i Serie A på fredagskvällen. Kan sensationslaget skrälla mot Juventus?

Sista helgen i april startar upp med ett riktigt intressant möte från Italien. Atalanta, det stora utropstecknet i Serie A denna säsong, ska ta sig an den italienska jätten Juventus hemma på Stadio Atleti Azzurri d’Italia.

Speltips Atalanta - Juventus 28 april 2017

Speltips Atalanta – Juventus 28 april 2017

Atalanta, doldislaget som för oss svenskar är mest kända för Glenn Strömberg, är påväg att göra sin bästa säsong i klubbens 110-åriga historia. Bergamolaget har gjort en bragdartad säsong och har bara en poäng upp till Lazio på fjärdeplatsen som skulle innebära den högsta ligaplaceringen någonsin för de blåsvarta.

Hemma på Stadio Atleti Azzurri d’Italia har Atalanta ännu inte förlorat under 2017 och såväl Inter, Roma samt Napoli har under säsongen fått lämna Bergamo med noll poäng i bagaget. På de 13 senaste matcherna har dessutom enbart en match förlorats, den förnedrande 1-7 förlusten på San Siro mot Inter. Tränare Gasperini menade att många av spelarna var mentalt instabila i samband med den förlusten och har därför uppmanat sitt lag att inte göra intervjuer med media inför fredagens möte. Det lär alltså vara ett riktigt fokuserat hemmalag som äntrar sin borg. (Atalanta vinner, insatsen tillbaka vid oavgjort: 2,38 hos Svenska Spel)

Juventus har i stort sett säkrat sin 33:e och sjätte raka scudetto. Det stora fokuset för Bianconeri ligger för tillfället i att ta klubbens första Champions League-titel sedan 1997. Med semifinal i antågande borta mot Monaco på onsdag förvånar det därför inte om Allegri ställer över några spelare. Lagets sex senaste bortamatcher har slutat med två mål eller färre och Allegris mannar lär dessutom spela så taktiskt smart som möjligt utan att ödsla för mycket energi, något just Juventus är exceptionella på. ( Under 2,5 mål: 1,70 hos Svenska Spel)

Oavsett antal mål kommer detta bli en oerhört sevärd match där hemmalaget kommer ha hela Bergamo bakom sig och ge allt till sista blodsdroppen för att slå giganterna Juventus på näsan. Kommer de att lyckas?

Atalanta – Juventus 28/4 Serie A

Match: Atalanta – Juventus
Tävling: Serie A
Plats: Stadio Atleti Azzurri d’Italia
Tid: 20.45
TV: Viasat Sport Premium
Odds: 1) 3,32 X) 3,12 2) 2,10*
Över 2,5 mål: 2,06 Under 2,5 mål: 1,70*

Oddsen är semifasta och kan ändras, du hittar de aktuella oddsen här

Spela på matchen hos: Svenska Spel