Speltips Atletico Madrid – Bayern Munchen 27 April 2016

Vi har ett speltips på den första Champions League semifinalen mellan Atletico Madrid – Bayern Munchen 27 April 2016. Vi börjar med att titta på vilka oddsen är och ser om det finns något spelvärde.

Bästa odds Atletico Madrid – Bayern Munchen

Bästa odds på matchen är hämtade från över 30 olika spelbolag och här är det som är bäst på 1, X och 2:
1 bästa odds 3,00 hos Speltips Bet365
X bästa odds 3,25 hos Speltips Unibet
2 bästa odds 2,70 hos Speltips William Hill

Speltips Atletico Madrid - Bayern Munchen 27 April 2016

Speltips Atletico Madrid – Bayern Munchen 27 April 2016

Atletico Madrid stod för en imponerande insats mot Barcelona och vann rättvist andra matchen med 2-0. De vet precis hur man skall spela mot bollskickliga lag som Barcelona och Bayern Munchen. Detta kommer bli en liknande match som den vi såg mot mellan Atletico – Barca och det är mycket troligt att Atletico får med sig ett bra resultat redan i första mötet.

Bayern Munchen hade en hel del besvär med Benfica och en del tur räddade dem vid några tillfällen. På det hela gick de dock rättvist vidare men Atletico är bättre än Benfica och framförallt kommer Bayern få svårt att hitta målchanserna speciellt i denna första match.

Speltips: Bayern är favoriter i spelbolagens ögon. Vi kan inte riktigt förstå det. Atletico är värsta möjliga motstånd för ett lag som Bayern. Med sitt urstarka försvar och sylvassa kontringar kommer Bayern att få det mycket svårt. Tittar man på oddsen finns bara ett vettigt spel och det är på seger för Atletico!

Vi tror att Atletico vinner första matchen

Odds erbjudanden

För den som vill spela på matchen så finns flera bra erbjudanden att ta del av missa inte dessa:
Speltips ExpektVinn resa till Champions League finalen hos Expekt!
Nu kan du tillsammans med Expekts ambassadör Glenn Strömberg vinna en VIP-Resa till Champions League finalen i Milano den 28 maj. Anmäl dig och spela ett eller flera kombinationsspel på minst 50 kronor. Den som får det högsta vinnande sammanlagda oddset vinner. Plats 2-24 vinner sportbonusar till ett värde av 100.000 kronor.
Till Expekt

Spelbolag NordicbetVinn resa till EM i Frankrike hos Nordicbet!
Fram till den 27:e April 2016 har alla spelare chansen att vinna ett av flera paketresor med matchbiljetter till fotbolls EM i sommar. Det gäller atta det högsta oddset hos Nordicbet och du har chansen att vinna en otrolig resa . Nya spelare får 100% upp till 1000 kr i bonus via våra länkar.
Till Nordicbet

Speltips Betsson100 kr extra till den 1 Maj!
Betsson ger alla sina spelare just nu 100 kr gratis fram till den 1 Maj 2016. Erbjudandet gällar alla nya spelare som även får 1000 kr i bonus! Missa inte heller att de ger alla sina spelare 100 kr gratis att spela på EM.
Till Betsson

Spelbolag 10betExklusiv 10bet bonus på 1000 kronor!
Du får som ny spelare en riktigt bra bonus på 100% upp till 1000 kr med våra länkar och bonuskoden SE100. Sätt in 1000 kr och spela med 2000 kr på valfria sporter.
Till 10bet