Speltips Barcelona – Juventus i Champions League 19 April 2017

Klarar Barcelona ännu ett mirakel? Läs vad vi tror i vårt Speltips Barcelona – Juventus i Champions League 19 April 2017 med odds från

Ikväll väntar riktigt Champions League-godis när Juventus tar flyget till Barcelona för att bevaka sin tremålsledning. Kan katalanerna stå för ännu ett mirakel på Camp Nou denna Champions League-säsong?

Speltips Barcelona - Juventus i Champions League 18 April 2017

Speltips Juventus – Barcelona

Barcelona, laget som stod för en av de allra galnaste upphämtningarna i Champions Leagues historia förra omgången får återigen försöka sig på att vända ett tufft utgångsläge där bortalaget är i förarsätet. 3-0 förlusten i tisdags gör att Barcelona måste förlita sig på att sina stjärnor (eller domaren beroende på vem som frågar) gör en maxprestation offensivt mot ett Juventus som är bättre på att försvara en ledning än någon annan. Att vända detta underläge mot Juventus blir tufft.

Juventus stod för en komplett taktiskt insats senast när man läste av Barcelonas attacker, avslutade kliniskt och vann välförtjänt. Deras tränare Allegri sa direkt efter matchen att ”nu har vi hela Europas respekt”. Italienarna hade en bättre balanserad elva än Barcelona och Allegri vann den taktiska duellen mot Enrique i detta möte. Barcelona är väldigt MSN-beroende (Messi, Suraez, Neymar) och när Juventus lyckades stänga ner den trion med sin starka backlinje och åldrande vägg, Buffon i målet, så var mycket vunnet.

Barcelona är ett märkligt lag denna säsong. Vi har med åren blivit vana med att de ständigt håller en väldigt hög nivå match efter match men så är inte längre fallet. De blandar maxprestationer som returmatchen mot PSG med att förlora mot Deportivo La Coruna i matchen efter. Känslan är att man inte längre spelar som ett lag. Det ser inte ut som att de ger allt ute på plan och tränaren Luis Enrique upplevs som allt mer frustrerad på sidan.

I veckans hemmamatch mot Real Sociedad i ligan stod det osannolika 3-2 till Barca redan i paus. Och i de historiska vändningen mot Juventus gjorde katalanerna två mål i första halvleken. Även här kan vi räkna med full fart från start.

Barcelona har det otroliga målsnittet 3,8 mål per match över sina tio senaste hemmamatcher. Juventus har å sin sida inte gått mållösa från en fotbollsplan sedan i mitten av oktober 2016. Och Barca är inte alltid att lita på i defensiven. Det här har alla förutsättningar till att bli en sprakande tillställning med en hel del nätrassel.

Missa inte mötet på Camp Nou ikväll.

Vi tror på följande spel:
– Över 1,5 mål i första halvleken till oddset: 2,03*
– Över 3,5 mål i matchen till oddset: 2,13*
– Båda oddsen från Svenska Spel

Champions League 19 April 2017 – Barcelona – Juventus

Match: Barcelona – Juventus
Plats: Camp Nou
Tid: 20.45
TV: Viasat Sport Premium
Odds: 1) 1,45 X) 4,50 2) 5,70*
Över 2,5 mål: 1,44 Under 2,5 mål: 2,70*

Oddsen är semifasta och kan ändras, du hittar de aktuella oddsen här

Spela på matchen hos: Svenska Spel