Speltips Chelsea – Manchester City 30 September 2017

Speltips Chelsea – Manchester City 30 September 2017 i Premier Leagues sjunde omgång. Det är ettan och trean i Premier League som möts i helgens stormatch och vi har bästa oddsen samt bra erbjudanden!

Speltips Chelsea - Manchester City

Speltips Chelsea – Manchester City 30 September 2017

Chelsea startade säsongen med en tung förlust på hemmaplan men har därefter gått som tåget. Formen är urstark med 4 vinster och en oavgjord på de fem senaste matcherna och då har Chelsea ändå mött Tottenham, Arsenal och Everton. Senast vann man med 4-0 borta mot svårspelade Stoke! Att Conte har fått igång sitt Chelsea-maskineri är det ingen tvekan om. Nu väntar dock svårast möjliga motstånd och man saknar avstängda David Luiz.

Man City är laget att hålla ögonen på i år. Med tunga nyförvärv har Pep Guardiola ett lag som kan vinna allt. Inget lag i Premier League ser bättre ut an vad Manchester City gör just nu. Med ett målsnitt på 3,5 mål framåt per match har City en galet bra offensiv utan att blotta sig bakåt. Detta är en av säsongens svåraste bortamatcher men vi tror att City kommer gå för seger.

Speltips: City är det bättre laget just nu och det är ett bra odds på bortaseger som blir vårt givna spel!

Bästa odds Chelsea – Manchester City

Tittar man på oddsen tror spelbolagen på en jämn match, vi anser dock att City är avsevärt mycket bättre än Chelsea just nu och där vill vi satsa våra pengar!

Bästa odds Chelsea – Man City 30 Sept:
1 bästa odds 2,65 hos Speltips Coolbet
X bästa odds 3,50 hos Speltips Bet365
2 bästa odds 2,96 hos Speltips Coolbet

Erbjudanden Premier League

Betsafe har flera bra erbjudanden på Manchester Citys matcher då de är deras bettingsponsor. Här följar samtliga erbjudanden på helgens stormatch i Premier League!

Speltips BetsafeSatsa 10 kr och 250 kr i gratisspel hos Betsafe.
Öppna ett nytt konto hos Betsafe och gör sedan en insättning. Lägg ett bet på minst 10 kr på fotboll före matchen Chelsea – Manchester City för att få ditt gratis livebet värt hela 250 kr. På ditt Betsafekonto väljer du ett livespel på fotboll, lägger till det på din spelkupong och sedan markerar du rutan ”Gratisspel” för att kunna använda ditt gratisspel. Dessutom 100% upp till 2000 kr i oddsbonus till nya spelare just nu!
Till Betsafe

Speltips BetserFå 250 kr freebet på Chelsea – Man City
Placera ett spel före matchstart på att Chelsea vinner över Man City, om ditt spel går förlorat kommer Betser att ge dig ett freebet värt upp till 250 kr på måndag. Nya spelare får även en bra 100% oddsbonus upp till 1000 kronor.
Till Betser

Speltips Betfair4 ggr pengarna på Man United mot C. Palace
Betfair har ett exklusivt erbjudande via våra länkar där nya spelare får hela 4 ggr pengarna på att Manchester United vinner över över Crystal Palace! Och dessutom 100 kr extra om Lukaku gör mål!
Till Betfair