Speltips, freebet & live stream Man Utd – Man City 23 oktober 2011

Manchester Utd möter lokalrivalerna Manchester City på Old Trafford på söndag den 23 oktober. Matchen startar redan kl 14:30 och är en så kallad högriskmatch. Därav den tidiga starten.

Speltips Man Utd – Man City 23 oktober 2011
Manchester derby och hela världens blickar riktas mot Old Trafford. Derbyt är nog det hetaste Machester derbyt på väldigt länge. Båda lagen slåss om titeln i Premier League. Man City toppar tabellen med United strax bakom. Det kommer bli en mycket tuff match men vi tror att United i kraft av hemmaplan tar hem det hela. Vårt speltips blir att Man United vinner.

Bästa odds för Man United är 2,25 hos Speltips Ladbrokes

Gratis Freebet på Man Utd – Man City 23 oktober 2011 från Bet365
Placera ett spel före matchstart på Manchesterderbyt och Bet365 belönar dig med ett gratis Liveoddsspel till samma värde. Max 250 kr.
För att kvalificera dig till ett gratis Liveoddsspel behöver du placera ett spel innan avspark och när spelet väl startat placerar du ytterligare ett spel på valfri Liveoddsmarknad. Skulle ditt FÖRSTA placerade Liveoddsspel gå förlorat så återbetalar de din insats, för det spelet, upp 250 kr du har på ett spel före matchstart.
Till Speltips Bet365

Free live stream Manchester Utd – Manchester City 23 oktober 2011
Bwin erbjuder tillsammans med Viaplay en månads gratis live stream på Premier League till den som sätter in och spelar för 200 SEK hos Bwin.
Till Erbjudandet Bwin

Vinn resa med Paf
Mellan den 22 okt och 6 Nov har du chansen att vinna fantastiska fotbollsresor med Paf. Dessutom via speltipssidan.se ett 250 kr riskfritt spel perfekt att utnyttja för spel på Man U – Man City.
Till Speltips Paf
För att läsa mer om hur du kan vinna resorna klickar du sedan på Club-Paf

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *