Speltips Juventus – Real Madrid 3 juni 2017

Årets match är på ingång i och med Champions League finalen och vi har ett speltips Juventus – Real Madrid 3 juni 2017. Matchen startar kl 20:45 i Cardiff och du kan se den på TV3 eller viaplay.

Vi ger dig speltips, bästa odds, live stream, laguppställningar och erbjudanden på Champions League finalen 2017 mellan Juventus och Real Madrid.

Speltips Juventus - Real Madrid 3 juni 2017

Speltips Juventus – Real Madrid 3 juni 2017

Juventus har kanske Europas bästa defensiv och i årets Champions League har man bara släppt in 2 mål i slutspelet. Då har man ändå mött målglada lag som Barcelona och Monaco. Framåt är det inte så pjåkiga heller med Higuain och Dybala längst fram. Även Mandzukic har varit en mycket bra spelare under hela CL spelet. Buffon längst bak är tryggheten i försvaret. Vi kan vänta oss en mycket spännande match mellan de mest offensiva laget mot det starkaste defensiva laget. Juventus kan välja från en full trupp och har inga avstängningar eller kända skador att rapportera inför finalen. Vi tror att Champions League finalen blir jämn och tuff.

Real Madrid är det mest offensiva laget i världen och har sett ruskigt starka ut i årets upplaga av Champions League. Marängerna har nu chansen att bli historiska som första lag att försvara en Champions League titel samt ta den 11: titeln. Spelare som Ronaldo, Benzema och Modric kommer alla få nyckelroller i finalen. Tränaren Zidane har två spelare som är osäkra inför finalen och det är Gareth Bale och Dani Carvajal som varit skadade men är osäkra till start. Ersättaren Isco har skött sig utmärkt och på egen hand sett till att Real tog sig vidare mot Atletico. Så Real står inte och faller med Bale.

Laguppställningar Juventus – Real Madrid 3 juni 2017

Juventus laguppställning 3-4-3
Målvakt: Buffon
Försvar: Chiellini, Bonucci, Barzagli
Mittfält: Sandro, Khedira, Pjanic, Alves
Anfall: Mandzukic, Dybala, Higuain

Real Madrids laguppställning 4-3-3
Målvakt: Navas
Försvar: Marcelo, Pepe, Ramos, Carvajal
Mittfält: Modric, Kroos, Casemiro
Anfall: Ronaldo, Benzema, Isco

Vårt speltips Juventus vinner Champions League!

Bästa Odds Juventus – Real Madrid 3 juni 2017

Juventus bästa odds 3,00 hos Speltips Bet365
Oavgjort bästa odds 3,20 hos Speltips Betsafe
Real Madrid bästa odds 2,73 hos Speltips Coolbet

Live stream Champions League finalen 2017

Du ser matchen mellan Juventus och Real Madrid via vanlig tv på tv3 eller via live stream hos Spelbolag Viaplay

Erbjudanden Juventus – Real Madrid 3 juni

Om du vill spela på matchen kan vi tipsa om flera bra oddserbjudanden att använda dig av:

Speltips BetserFå 50 kr freebet för varje mål i finalen
Betser ger alla som spelar (1×2) på CL finalen för 250 kr hela 50 kr i freebet för varje mål som görs. Du får dina freebet på måndagen! Nya spelare får även en bra 100% oddsbonus upp till 1000 kronor.
Till Betser

Speltips Bet3650-0 garanti på Champions League finalen
Bet365 har 0-0 garanti på Juventus – Real Madrid så om den slutar mållös får du insatsen tillbaka på förlorande spel på följande marknader: Rätt resultat, Halvtid/Fulltid eller Scorecast. Perfekt om du vill få en försäkring om en spännande och målrik match. Nya spelare får även 100% bonus upp till 1000 kronor.
Till Bet365

Speltips UnibetHöjda odds på Champions League finalen
Unibet har dagliga höjda odds på CL finalen 2017 mellan Juventus – Real Madrid. Varje dag fram till matchstart den 3 juni kan du spela på finalen till extra bra odds. Nya spelare får även 200% bonus upp till 1000 kr!
Till Unibet

Speltips Betsafe500 kr extra i spel hos Betsafe
Lagom till Champions League finalen har Betsafe spetsat till sitt starterbjudande till nya spelare. Du får som vanligt 100% upp till 1000 kr men även ett 500 kr riskfritt spel just nu! Passa på totalt 1500 kr i startbonus hos Betsafe.
Till Betsafe

Speltips Betsafe100 kr i riskfritt spel på finalen hos Coolbet
Coolbet vill inte vara sämre utan ger 100 kr i riskfritt spel om du spelar för 100 kronor på finalen. Mer info finns hos Coolbet. Nya kunder får 100% bonus upp till 1000 kr.
Till Coolbet

1 svar

  1. maj 30, 2017

    […] Vill du läsa mer och Juventus och Real Madrids laguppställnigar, bästa odds och erbjudanden på finalen kan du klicka in här […]