Speltips Juventus – Real Madrid Champions League 5 maj 2015

Tisdag den 5 maj kl 20:45 är det dags för den första Champions League semifinalen mellan Juventus – Real Madrid. Matchen startar kl 20:45 och sänds på TV6 och via livestream på Viaplay.

Vi har ett speltips och flera bra odds erbjudanden på matchen!

Champions League Juventus - Real Madrid

Ladbrokes ger nya kunder ett kraftigt förhöjt odds om Juventus eller Real Madrid vinner. Till Erbjudandet

Speltips Juventus – Real Madrid Champions League

Juventus gick vidare på Monacos bekostnad i kvartfinalen i Champions League och har redan säkrat ligatiteln i Serie A på ett mycket övertygande sätt. Nu kan man rikta full fokus på semifinalen mot Real Madrid. För att man ska kunna ha någon chans krävs ett bra resultat på hemmaplan. Dock så får vi hoppas att inte spelarna firade för mycket i Lördags då Lo Scudetto bärgades. Man har ett mycket stabilt och svårslaget lag och kommer bli svåra även för Real att luckra upp vi tror på en 1-0 seger till Juve i denna matchen och att allt avgörs nästa vecka i returen.

Real Madrid vann senast i den mycket svåra bortamatchen mot Sevilla och reser till Turin med stort självförtroende. Ronaldo är på riktigt målhumör och vill gärna göra några fler mål i Champions League. Dock så tror vi att de kommer spela lite avvaktande på bortaplan och det har man inte råd med mot Juventus. Vi tror att Real kommer vara lite mer slitna efter den tuffa matchen senast och inte hinner ladda om tillräckligt för att bärga en seger. Mest värde i ettan här.

Vårt speltips:1

Bästa odds Juventus – Real Madrid 5 maj 2015

1 bästa odds 2,85 hos Speltips Sportingbet
X bästa odds 3,20 hos Speltips Bwin
2 bästa odds 3,00 hos Speltips Betsafe

Erbjudanden till Champions League 5 maj 2015

Speltips LadbokesSuperodds på Juventus – Real Madrid
Nya spelare kan få ett riktigt bra odds på matchen Juventus – Real Madrid. Spelar du på Juventus seger får du hela 11 gånger pengarna och tror du på Real Madrid får du 9 gånger pengarna!
Till erbjudandet

Speltips Bet365 250 kr i riskfritt liveodds-spel hos Bet365
Inför Champions League semifinalen Juventus – Real Madrid på tisdag den 5 maj kan du få ett riskfritt live odds spel värt max 250 kronor. Lägg ett spel på matchen före avspark på max 250 kronor. När matchen startat lägger du ett livebet och skulle de förloras får du insatsen tillbaka. Till Bet365

Spelbolag BetredkingFå 250 kr gratisbet på Bayern – Barcelona Champions League från Betredkings!
Spela för max 250 kr på Bayern – Barcelona innan matchstart och du får 250 kr i riskfritt live bet på samma match. Ditt första liveoddspel återbetalas vid eventell förlust. Nya kunder till Betredkings får 50 kronor gratis på sport och 1000 kr i bonus.
Till Betredkings