Speltips Leicester – Sevilla 14 mars 2017

Vi har ett speltips på Leicester – Sevilla den 14 mars 2017 i Champions Leagues åttondelsfinal. Kan Leicester överraska igen?

Leicester kom undan med blotta förskräckelsen, men ett helt ok resultat borta mot Sevilla. Nu ska de regerande Premier League-mästarna försöka vända 1-2 hemma på King Power Stadium. Där är man starka, men tillräckligt starka för att ta sig till kvartsfinal i Champions League?

Speltips Leicester - Sevilla 14 mars 2017

Speltips Leicester – Sevilla 14 mars 2017

Leicester har en väldigt udda säsong i bagaget. Tokhyllade som historiens största Premier League-skräll förra året när de tog seriesegern. Men kräftgång i samma liga i år och nära nedflyttning.

I Champions League har laget dock gått som tåget och man tog sig enkelt vidare från gruppspelet. I åttondelen väntade en tuff uppgift – Sevilla. I Spanien var det närmare både 3- och 4-0, men engelsmännen lyckades, genom Vardy, mot alla odds göra mål på sin enda målchans och hålla matchen vid liv genom att bara förlora med 1-2. Trots det fick fansens älsklingstränare Claudio Ranieri sparken.

Nya tränaren Shakespeare har varit en succé, då det blivit två raka 3-1 segrar i ligan, bland annat hemma mot Liverpool. På King Power Stadium är The Foxes starka. Så det här kan bli en riktig holmgång. (Leicester Ö1,5 mål: 2,52 hos Svenska Spel)

Sevilla är å sin sida ett riktigt starkt cup-lag. Tre år på raken har de vunnit Europa League. Och i år känns de ännu starkare. De ligger just nu klar trea i La Liga där man skuggar Barcelona och Real Madrid i tabellen.

Sevilla går ytterst sällan mållösa från en fotbollsmatch, och statistiskt sätt är Leicester också ett målglatt lag, åt båda hållen, så vi kan förväntas oss fyrverkerier om Leicester hittar målet och tvingar Sevilla framåt. (Ö2,5 mål: 1,72*)

Ikväll väntar en ruggigt intressant match där vi får se om Leicester kan överraska igen och kämpa ner ett favorittippat Sevilla.

Matchinfo Leicester – Sevilla

Tävling: Champions League
Plats: King Power Stadium
Tid: 20.45
TV: Viasat Fotboll
Odds: 1) 3,17 X) 3,65 2) 2,12*
Över 2,5 mål: 1,72, Under 2,5 mål: 2,12*

Oddsen är semifasta och kan ändras, du hittar de aktuella oddsen här

Spela på fotbollsmatchen : Svenska Spel