Speltips Liverpool – Chelsea 25 november 2017

Speltips Liverpool – Chelsea 25 november 2017 i Premier Leagues trettonde omgång. Det är femman och trean i Premier League som möts i helgens toppmatch kl 18:30 på lördagskvällen och vi har bästa oddsen samt bra erbjudanden!

Missa inte att nya kunder till Comeon får två olika oddsbonusar + 1 kg julgodis efter insättning! Till Comeon

Speltips Liverpool - Chelsea 25 november 2017

Speltips Liverpool – Chelsea 25 november 2017

Liverpool har fått igång spelet ordentligt det sista och har 4 raka vinster och 12-1 i målskillnad. Nu väntar ett tufft matchande för Liverpool med 14 matcher på 42 dagar men som tur är flera av nyckelspelarna tillbka efter skada. Den enda som är är helt utesluten till dagens match är högerback Nataniel Clyne som blir borta året ut med ryggproblem. Glädjande för Klopp är att Adam Lallana nu är tillbaka i full träning. Kanske kan han medverka redan i denna matchen. Längst fram har han en dödlig trio i Mané, Firmino och den glödhete Salah som leder skytteligan i Premier League med 9 mål. På Anfield är man alltid svårslagna och Chelsea kommer få jobba hårt för att få med sig några poäng.

Chelsea har även dom en mycket bra form och har 4 raka vinster de med. Senast vann man borta mot WBA med hela 4-0 så det verkar som att Conte har fått igång spelet ordentligt det sista. Man är för närvarande på en tredjeplats i ligan men forna mästarna siktar högre än så i tabellen. Formspelare är Eden Hazard som verkligen kommit igång på slutet. Saknas gör Batshuayi och Victor Moses är än så länge osäker på om han hinner bli spelklar. Ser man till senaste mötena är det väldigt jämnt och det brukar luta åt oavgjort eller uddamålsseger när dessa två lag möts. Chelsea kommer spela väldigt tätt och ligga på kontringar.

Speltips: Vi ser till statistiken och tippar på ett Kryss i toppmötet

Bästa odds Liverpool – Chelsea

Tittar man på oddsen tror spelbolagen på en jämn match, vi anser krysset är det troligaste alternativet och där vi kommer lägga vårt spel.

Bästa odds Liverpool – Chelsea 25 nov 2017:
1 bästa odds 2,25 hos Speltips BetHard
X bästa odds 3,60 hos Speltips Mr Green
2 bästa odds 3,50 hos Speltips BetHard

Erbjudanden Premier League

Speltips ComeonFå 1 kg julgodis från Comeon.
Comeon ger alla nya kunder en riktigt bra start med 2 olika bonusar. Nya kunder får 100% upp till hela 3000 kronor i odds och casinobonus + 1 kg julgodis skickat till dig! Den andra bonusen ger 500 kr extra om du sätter in en hundring.
Till Comeon

Speltips BetserNo Brainer på Liverpool – Chelsea
Placera ett spel före avspark på att Båda Lag Gör Mål ‘Ja’ på matchen Liverpool – Chelsea i Premier League och om du förlorar ditt bet får du pengarna tillbaka i form av ett Free Bet upp till 25€ på måndag. Nya spelare får även en bra 100% oddsbonus upp till 1000 kronor.
Till Betser

Speltips Mr GreenBoostad vinst på första spelet hos Mr Green
Mr Green ger just nu alla nya spelare 100% boostad vinst på sitt första spel upp till 5000 kr. Satsa max 500 kronor och du får 100% extra i vinst. Gäller alla nya kunder till Mr Green odds. Dessutom finns det en julkalender med dagliga oddserbjudanden hela vägen fram till 31 december.
Till Mr Green