Speltips Manchester United – Rostov i Europa League

Dags för Zlatan att samla trupperna i Europa League. Vi har ett Speltips på Manchester United – Rostov i Europa League den 16 mars 2017 tillsammans med Svenska Spel

Bortamötet slutade 1-1 i en kall rysk bortamatch för United. Nu gäller det att man samlar trupperna när Rostov kommer till Old Trafford för Europa League-returen.

Speltips Manchester United - Rostov i Europa League 16 Mars 2017

Manchester United förlorade mot Chelsea i FA-cupen och har nu bara Europa League kvar som cup-äventyr denna säsong. Ett Mourinho som jagar titlar kommer givetvis ta denna drabbning på största allvar och ställa upp med bästa möjliga startelva. Zlatan Ibrahimovic är fortsatt avstängd i ligan, men får spela i Europa League. Han lär vara taggad!

United har inte släppt in mer än ett mål i samma match på evigheter. Om de lyckas behålla den trenden mot Rostov så är chanserna till avancemang goda. United vinna och hålla nollan: 1,86* hos Svenska Spel

Sedan 1-1 hemma på ifrågasatt gräsplan så har Rostov spelat 0-0 hemma mot Groznyj i ligan. Inget vidare styrkebesked. 0-0 räcker inte för avancemang på Old Trafford och ryssarna måste gå framåt. De har dock haft betydligt svårare att vinna matcher på bortaplan ute i Europa, även om ryssarna är svårslagna. 0-0 borta mot PSV och 1-1 mot Sparta Prag är de senaste bortaresultaten i Europa League. (Krysset ger hela: 5,10* hos Svenska Spel)

Totalt sett är det två lag som inte bjudit på några stora målorgier på slutet. Det kan absolut bli målsnålt igen. (U,2,5 mål: 2,01* Svenska Spel)

Men om Zlatan ska ha någon chans på ytterligare titlar i år så vill det till att United gör det fansen förväntar sig ikväll.

Matchinfo Manchester United – Rostov

Match: Manchester United – Rostov
Tävling: Europa League
Plats: Old Trafford
Tid: 21.04
TV: Eurosport
Odds: 1) 1,28 X) 5,10 2) 10,50*

Oddsen är semifasta och kan ändras, du hittar de aktuella oddsen här

Spela på fotbollsmatchen : Svenska Spel