Speltips Mayweather vs McGregor samt livestream

Speltips Mayweather vs McGregor i en superfight som avgörs natten mellan 26-27 augusti 2017. Vi har odds och erbjudanden på matchen samt info om hur du kan se den via livestream.

Speltips Mayweather vs McGregor samt livestream

Livestream Mayweather vs McGregor

Du kan livestreama supermatchen mellan Mayweather vs McGregor med ett riktigt bra erbjudande från Betsafe! Gör så här för att få din bonusdkod för att se matchen hos Viaplay!

Se Mayweather vs McGregor via livestream
1. Öppna ett konto hos Betsafe via vår länk.
2. Gör en insättning på minst 500 kr
3. Gå till din meddelande sida och klicka på ”Hämta koden nu”
4. Du får då din bonuskod för att se matchen gratis och dessutom dubblar Betsafe din insättning!

Till erbjudandet

Speltips Mayweather vs McGregor

Mayweather har en meritlista som är svårslagen. Mästare i fem olika viktklasser och utan tvekan en av de bästa boxarna någonsin. Nu ställs den 40-årige boxaren mot UFC fightern McGregor men det här är en boxningsmatch så Mayweather har givetvis en klar fördel. Frågetecken kring hur bra han är just nu då han egentligen lagt av.

McGregor är utmanaren som skall visa att han kan slå även boxare i världsklass trots att UFC är hans egentliga hemmaplan. McGregor får finna sig i att vara outsider här trots att han möter en 11 år äldre boxare som rimligtvis inte har McGregors fysiska status.

Speltips: Spelbolagen är helt eniga om att Mayweather kommer att vinna detta. Vi tror samma sak. Det kommer att bli jämnt men Mayweather är en mästare i boxningsringen och detta är hans hemmaplan alla dagar i veckan.

Bästa odds Mayweather vs McGregor

Tittar man på oddsen tror som sagt var spelbolagen stenhårt på Mayweather. Vi håller med dem och ser oddset som klart spelvärt!

Mayweather bästa odds 1,25 hos Speltips Bet365
McGregor bästa odds 6,00 hos Speltips Bethard

Erbjudanden till matchen Mayweather vs McGregor

Här nedan så listar vi några bra erbjudanden på Mayweather vs McGregor fighten från de spelbolagen på nätet.

Betfair ger alla nya kunder ett superodds på 4 ggr på att Mayweather vinner och 15 ggr på att McGregor vinner den prestigefyllda fighten! Använd vår länk och kampanjkoden ZSAM00 när du öppnar ditt konto. Max insats är 100 kr.
Till Speltips Betfair

Unibetger alla sina spelare ett riskfritt spel på matchen värt upp till 100 kr! Du får ditt spel återbetalat på måndagen om ditt spel på matchen går förlorat!
Till Speltips Unibet

Ladbrokes har bra erbjudanden på superfighten. Du som är ny spelare får 34 ggr pengarna i odds på McGregor. Dessutom får alla spelare som lägger ett spel på 100 kr på matchen 2×50 kr livebet att använda på Premier League. Till Speltips Ladbokes

Expekt har något de kallar för Rondbetting boost. Placera singelspel på ”Spel på Ronder” på fighten Mayweather vs McGregor och Expekt boostar dina vinster med 50% upp till max 500 kr. Nya spelare får dessutom superbonusn på 500% upp till 500 kr! Till Speltips Expekt

10Bet har ett riskfritt spel på upp till 200 kr på matchen. Om du missar ditt spel får du din insats tillbaka i form av ett freebet värt upp till 200 kr om McGregor klarar 12 ronder! Till Speltips 10Bet

LeoVegas ger den som lägger ett spel på upp till 200 kr innan matchstart pengarna tillbaka om matchen sig igenom alla ronder. Till Speltips Leovegas

1 svar

  1. augusti 24, 2017

    […] Mayweather vs McGregor har alla förutsättningar för att bli årets största fight. Här möts boxningslegenden […]