Speltips Monaco – Manchester City 15 Mars 2017

Offensiva kanoner i Champions League ikväll när Monaco – Manchester City drabbar samman 15 mars 2017 kl 20.45!

Speltips Monaco - Manchester City 15 Mars 2017

Speltips Monaco – Manchester City 15 Mars 2017

Vi fick se en sprudlande målrik match i Manchester i första mötet mellan Manchester City och Monaco. Kan vi få ta del av liknande fotbollsgodis denna Champions League-kväll när de sista åttondelsfinalerna avgörs?

Monaco höll på att skrälla rejält i Manchester och tog ledningen två gånger om, bland annat genom en sagolik lobb av Radamel Falcao. Men City lyckades till sist vända på steken i en fullkomligt sprudlande tillställning och vinna med 5-3.

En sak är säker, Manchester City kommer att få bekänna färg för att ta sig vidare i Champions League. Monaco har hela åtta raka vinster och ett strålande målfacit hemma på Stade Luis. Eller vad sägs om 19-2 som målskillnad i ligan på de sex senaste hemmamatcherna? Monaco Över 1,5 mål: 1,74* hos Svenska spel

Manchester City har tagit en vinst och ett kryss i Premier League och två vinster i FA-cupen sedan lagen möttes senast. Fint facit, men det har inte varit mot toppmotstånd. Så det här känns som en helt öppen historia.

Sergio Aguero har hittat målformen igen efter en svacka och, nämnde Falcao är tillbaka i gammalt fint slag. Båda lagen är offensiva kanoner så det mesta talar för målgaranti. Speltipset på matchen blir Över 3,5 mål till oddset 1,94* hos Svenska spel

Det är bara att luta sig tillbaka i soffan och njuta av ännu en Champions League-kväll.

Matchinfo Monaco – Manchester City

Match: Monaco – Manchester City
Tävling: Champions League
Plats: Stade Luis II
Tid: 20.45
TV: Viaplay
Odds: 1) 2,52 X) 3,90 2) 2,44*
Över 2,5 mål: 1,38, Under 2,5 mål: 3,07*

Oddsen är semifasta och kan ändras, du hittar de aktuella oddsen här

Spela på fotbollsmatchen : Svenska Spel