Speltips och live stream Chelsea – Liverpool FA cup final 2012

På lördag den 5 maj 2012 kl 18:15 så är det FA cup final på Wembley. Det är Chelsea som möter Liverpool. Två lag som gått lite knackigt i ligan men desto bättre i cuperna. Chelsea är ju som bekant i Champions League final och Liverpool vann tidigare i år Liga Cupen.

Speltips Chelsea – Liverpool FA cup final

Chelsea har spelat mycket bra sedan Roberto di Matteo tog över rodret. Man har lyckats med bedriften att slå ut världens bästa lag Barcelona ur Champions League. Dock så hade man lite tur sett till båda mötena men oerhört starkt gjort. I ligan har man blandat och gett. Men i en enstaka match som FA-Cup-finalen är man mycket motiverad och bör ha en god chans att ta hem bucklan. Chelsea har på pappret ett bättre lag och får vårt utgångstips.

Liverpool spelar på lördag final i FA-cupen och det får betraktas som säsongens höjdpunkt och viktigaste match i ett. Kenny Dalglish har meddelat att truppen är så gott som fri från skador, utöver de som det redan är klart att de spelat klart den här säsongen. Liverpool har haft en mycket knackig säsong och nu ser det ut som att man får en bedrövlig placering i Premier League. I cuperna har det däremot gått riktigt bra och nu har man möjlighet att ta sin andra cup-titel denna säsongen. Med Gerrard och Suarez i högform kan det kanske gå men vi tror att Chelsea med deras tyngd kommer vinna finalen.
Vårt speltips blir att Chelsea vinner till bästa odds 2,62 hos Spelbolag Titanbet

Live stream Chelsea – Liverpool FA cup final

Matchen spelas på Wembley kl 18:15 och den sänds på Viasat Fotboll samt hos Viaplay. Du kan få 1 månad gratis viaplay från Nordicbet om du öppnar ett konto och spelar för 200 kr.
Till Speltips Nordicbet

Bästa odds Chelsea – Liverpool 5 maj 2012

1 bästa odds 2,62 hos Spelbolag Titanbet
X bästa odds 3,35 hos Spelbolag Titanbet
2 bästa odds 3,10 hos Speltips Ladbrokes

Erbjudanden till Fa-cup finalen
Nordicbet ger dig chansen att vinna en resa till semifinalen i Fotbolls EM. Allt du behöver göra är att spela sammanlagt tre spel, ett som innehåller finalen i FA-cupen 5 maj, ett med finalen i Europa League 9 maj och ett med finalen i Champions League för att få vara med i utlottningen. Då kan du vinna biljetter och resa med hotell till Warzawa mellan 27-29 juni. Mer info hos Speltips Nordicbet

Preliminära laguppställningar FA Cupfinal 2012

Chelsea : Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Cole; Lampard, Mikel, Meireles; Mata , Ramires, Torres
Liverpool : Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Agger, Gerrard, Spearing, Downing, Bellamy, Hendersson, Suarez

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *