Speltips Real Madrid – Bayern München 18 April 2017

Kan Bayern vända på Bernabeu? Vi gör vårt bästa för att reda ut detta i vårt Speltips Real Madrid – Bayern München 18 April 2017.

Dags för ännu en mustig kvartsfinalretur i Champions League. Att vända ett underläge på Bernabeu är det få lag som klarar av. Frågan är om Bayern München är ett av dem när de ska försöka hämta in 1-2 mot Real Madrid i kväll?

Speltips Real Madrid - Bayern München 19 April 2017

Speltips Real Madrid – Bayern München 19 April 2017

Det som såg ut att bli en stabil hemmaseger för Bayern München vändes istället till en mardröm för tyskarna när det första kvartsfinalsmötet avverkades på Allianz Arena. När chilenaren Vidal missade straffen som skulle gett 2-0 till Bayern i slutet av första halvlek visade istället Ronaldo varför han räknas till en av världens bästa fotbollsspelare. Genom två något överraskande mål vände han matchen på egen hand. Och Real kunde åka hem till Madrid med ett utmärkt utgångsläge i bagaget inför returen ikväll.

Ett par detaljer kan vara värda att kasta ett extra öga över inför avspark. Bayern får tillbaka sitt polska anfallsess Robert Lewandowski som tvingades avstå det första mötet på grund av skada. Viktigt för bortalaget då polacken gjort 15 mål på sina elva senaste matcher. I sin senaste match, när Bayern vann med 4-1 mot Borussia Dortmund, hängde Lewandowski två kassar.

Det råder även mittbacksproblem i båda lagen. I Real är mittbackslåsen Pepe och Varane borta och Bayern får klara sig utan klassbackarna Hummels och Boateng. Detta i kombination med en matchbild där Bayern måste jaga bortamål, Lewandowski tillbaka i elvan och en Ronaldo som återigen har hittat målformen, ger goda chanser till att publiken kan få se flera nätrassel ikväll.

Den stora frågan är dock om Bayern ska kunna vända på den här steken? Förutom 1-1 i derbyt mot Athletico Madrid senast så har Real gjort tre mål i fyra av sina sex senaste hemmamatcher och har ett målsnitt på 2,5 mål i sina tio senaste på Bernabeu. Öppningarna lär komma även nu mot ett Bayern som måste gå framåt. Och på hemmagräset har man inte förlorat vare sig i ligan eller i Champions League denna säsong.

Det är klar fördel marängerna ikväll, men alla vet att det aldrig går att räkna bort Bayern München. Ikväll är det bara att bänka sig för ett riktigt hett europeiskt toppmöte.

Vi tror på följande speltips:
– Matchen får över 3,5 mål: till oddset 2,02*
– Real Madrid över 1,5 mål till oddset: 1,70*
– Båda oddsen från Svenska Spel

Champions League 19 April 2017

Match: Real Madrid – Bayern München
Plats: Santiago Bernabeu
Tid: 20.45
TV: Viasat Sport Premium
Odds: 1) 2,26 X) 3,80 2) 2,63*
Över 2,5 mål: 1,40 Under 2,5 mål: 2,85*

Oddsen är semifasta och kan ändras, du hittar de aktuella oddsen här

Spela på matchen hos: Svenska Spel