Speltips Stoke – Man United 9 September 2017

Dags för ett rykande hett speltips på Stoke – Man United i Premier League. En match som spelas kl 18.30 den 9 September 2017. Manchester United leder Premier League i överlägsen stil och skall väl vinna lätt mot Stoke… eller!

Specialerbjudande på matchen från Betfair. Få hela 5 ggr pengarna på Man United seger och 100 kr extra vinst om Lukaku gör mål! Till erbjudandet

Speltips Stoke - Man United 9 September 2017

Bästa odds Stoke – Man United 9 sept 2017

Stoke bästa odds 7,50 hos Speltips Bet365
Oavgjort bästa odds 4,65 hos Speltips Betsafe
Man United bästa odds 1,50 hos Speltips Bet365

Speltips Stoke – Manchester United

Stoke har till denna säsongen tappat sin kanske bästa spelare Marko Arnautović till West Ham. Sent fick man dock klart med Tottenhams duktige mittback Kevin Wimmer som mest fått nöta bänk men med stor potential. Kanske kan han bli den klippa som Stoke behöver för att bli lite stabilare och jämnare. Hemmaplan har dock alltid varit Stokes signum och det är inte lätt att spela i Stoke för något lag. Värt att notera är att det var snart 4 år sedan Man United vann borta mor Stoke!

Manchester United har startat säsongen på ett lysande sätt. Med 3 raka segrar och 10-0 i målskillnad och en given ligaledning. Romelu Lukaku kan mycket väl bli årets bästa värvning och en fullgod ersättare till Zlatan Ibrahimovic. Dock vågar vi påstå att Stoke borta är Man Utds svåraste match hittills denna säsongen och inte alls så given som spelbolagen anser. Stoke har en seger i år och den kom givetvis på hemmaplan.

Speltips: Vi tror att Man United får det svårt och får vara nöjda med ett kryss. Det är även det klart mest spelvärda oddset i våra ögon!

Erbjudanden till Premier League

Bästa erbjudandet på matchen kommer definitivt från Betfair. Vårt erbjudande är exklusivt och gäller endast nya spelare till Betfair via vår länk. Tror du på United seger får du hela 5 ggr pengarna och gör Lukaku mål får du dessutom ett 100 kr freebet.

Till erbjudandet