Speltips Sverige – Belgien 22 juni 2016

Vi har ett speltips Sverige – Belgien 22 juni 2016 i Fotbolls EM. Matchen spelas i Nice och startar kl 21:00 på onsdag kväll. Detta är Sveriges sista och avslutande match i gruppen. Vinner vi finns goda chanser till fortsatt spel men en förlust så är Sverige borta. Vi ger dig bästa odds, speltips och laguppställningar på matchen.

Missa inte att du får 2 st 200 kr riskfria spel på EM hos Betsson

Speltips Sverige - Belgien 22 juni 2016

Speltips Sverige – Belgien 22 juni 2016

Sverige spelade klart bättre i sin andra match mot Italien och hade lite otur när man släppte in ett sent mål mot Italien och förlusten va ett faktum. Dock så kvarstår fakta om att Sverige på två matcher inte lyckats få ett enda skott på mål! Det är kraftigt underbetyg till offensiven även om det fanns bra ägen att sätta dit bollen mot Italien och äen Irland. Försvaret har sett relativt bra ut och kan vi hålla tätt mot Belgien kanske det kan öppnas sig lite fler målchanser. Belgien är ett lag som gillar att anfalla med mycket folk och kan vi bryta bollen tidigt finns det läge till omställningar. Detta är nog den enda möjligheten Sverige har till att straffa Belgien. Ett kompakt försvar och lite fler risker längre fram kommer ge Sverige segern!

Belgien har ett av världens mest spännande lag med mängder av stjärnor i laget. De har tongivande spelare i många storlag i Europa och kan man bara få ihop samarbetet finns det goda chanser att man kan gå långt i denna turneringen. Efter att spelet inte alls stämt mot Italien fick man det första förlösande målet mot Irland och sen rullade det på. När motståndarna måste öppna upp sig är de sylvassa med sina snabba spelare som Hazard och De Bruyne. Romelu Lukaku som hittade målet två gånger är någon som svenska backlinjen får försöka stoppa. I backlinjen finns det gott om rutin även om det saknas viktiga kuggar som Kompany som är skadad.

Vårt speltips: Sverige vinner

Bästa odds Sverige – Belgien 22 juni 2016

1 bästa odds 5,25 hos Speltips Bet365
X bästa odds 3,50 hos Speltips 24hbet
2 bästa odds 1,90 hos Speltips Betsson

Laguppställningar Sverige – Belgien

Vi tror att Hamrén startar med samma uppställning som spelade bra mot Italien. Det innebär att John Guidetti får chansen på topp igen och att Albin Ekdal behåller sin plats på mitten.

Sveriges laguppställning
Andreas Isaksson
Viktor Nilsson-Lindelöf, Erik Johansson, Andreas Granqvist, Martin Olsson
Sebastian Larsson, Kim Källström, Albin Ekdal, Emil Forsberg
Zlatan Ibrahimovic, Marcus Berg

Belgien laguppställning
Belgien kommer nog spela med 4-5-1 uppställning och med följande startelva:
Målvakt: Thibaut Courtois
Backar: Thomas Meunier,, Toby Aldervereld, Thomas Vermaelen, Jan Vertongen
Mittfält: Yannick Carrasco, Radja Naingolan, Axel Witsel, Kevin De Bruyne, Eden Hazard
Anfallare: Romelu Lukaku

Odds Erbjudanden

Speltips Betsson2 st 200 kr riskfria spel på EM från Betsson!
Betsson ger alla sina spelare två riskfria spel värda 200 kr var på fotbolls EM i sommar! Om du inte vinner får du pengarna tillbaka utan omsättningskrav. Anmäl dig och se till att du har minst 200 kr på ditt betssonkonto. Lägg sen ett valfritt odds på EM, du kan spela både innan och live. Klicka i den blåa rutan på din spelkupong för att ditt spel ska bli riskfritt upp till 200 kronor.
Nya spelare får 100% upp till 1000 kr i oddsbonus på sin första insättning.
Till Betsson

Speltips Betsafe500 kr i riskfritt spel från Betsafe på EM!
Betsafe ger alla sina nya och gamla spelare ett 500 kronor riskfritt spel på Fotbolls-EM. Klicka i rutan för riskfritt spel på valfritt spel för att få ditt gratis spel på EM.
Dessutom via våra länkar får alla nya spelare dessutom 100% oddsbonus upp till 1000 kr + 2 st gratisspel värda 50 kr vid insättning!
Till Betsafe

Speltips Leovegas100% vinstökning hos Leo Vegas på valfri Sverige-match!
Välj ut och lägg ett spel på någon av Sveriges EM-Matcher för max 200 kronor och skulle du vinna får du 100% vinstökning = dubbel vinst! Så kryssa för ”100-Vinstökning” i spelkupongen med exakt 200 kr i insats på valfri Sverigematch så får du dubbelt om spelet går in!
Nya kunder får 100% bonus upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr och du spelar med 2000 kr.
Till Leo Vegas

Speltips Betfair6 gånger pengarna + insatsen tillbaka från Betfair!
Betfair har ett riktigt bra erbjudande till nya spelare. Du får ett specialodds på 6 ggr pengarna om Sverige vinner eller spelar oavgjort mot Belgien. Och om du inte vinner får du ändå insatsen tillbaka! Använd vår länk och bonuskoden ZSKM02 för att ta del av erbjudandet.
Till Betfair

Speltips Unibet200 kr riskfritt spel på Sverige -Belgien!
Unibet ger dig pengarna tillbaka om du förlorar ditt första spel på Sverige i EM. Om du förlorar på det första singel-bet du lägger, på exakt 200 kr insats, på Sverige -Belgein i EM återbetalar Unibet din insats med 200 kr!
Nya spelare får 200% upp till 1000 kr bonus via våra länkar!
Till Unibet