Speltips Sverige – Holland VM-kval

Vi har ett speltips på Sverige – Holland VM-kval den 6 september 2016. Matchstarten är 20:45 och visas på tv hos Kanal5 och via live stream på DPlay. Du får även bästa odds och erbjudanden på matchen.

Missa inte att du får 100 kr gratis på VM-kvalet hos Betsson

Sverige - Holland VM-kval

Speltips Sverige – Holland VM-kval

Sverige inleder VM kvalet till VM i Ryssland 2018 med en mycket svår hemmamatch mot Holland. Nye förbundskaptenen Janne Andersson får en tuff start då han inte bara är ny utan även får att göra med ett helt nytt svenskt landslag. Detta sedan flera spelare slutat efter EM såsom Zlatan, Isaksson och Källström.
Sverige behöver under VM kvalet få fram fler nya spelare och talanger som Guidetti och Lindelöf måste nu ta ytterligare ett steg i sin utveckling om det skall bli något VM 2018 för Sveriges del. Senaste nytt från träningen är att Alexander Fransson och Marcus Rohdén matchas i en tänkbar startelva. Berg har precis blivit pappa men ska hinna tillbaks för en start i förstaelvan.

Holland har haft enorma problem senaste tiden då flera av de tilltänkta tränarna har hoppat av i protest mot förbundet. Danny Blind som är tränare kan vid en eventuell förlust mot Sverige också avgå. Holland är inne i en generationsväxling efter den missade EM-festen. Spelare som Robben är skadad och Van Persie finns inte längre kvar. Men det finns flera bra spelare som kommer underifrån. Genrepet mot Grekland gick inte så bra då man förlorade med 1-2.

Vårt Speltips : Sverige vinner

Laguppställningar Sverige – Holland 6 september

Sveriges laguppställning:
Olsen
Lustig, Lindelöf, Granqvist, Wendt
Fransson, Hiljemark, Rohdén, Forsberg
Berg, Guidetti

Det blir Berg och Guidetti på topp om man får tro förhandssnacket. Fortfarande osäkert hur Janne Andersson kommer att formera mittfältet nu när Albin Ekdals skada stoppar honom från att spela.

Hollands laguppställning:
Cillessen
Veltman, Bruma, van Dijk, Willems
Bazoer, Wijnaldum, Snejder
Janssen, Huntelaar, Depay

Framförallt offensivt är Holland otroligt starka. Robin van Persie finns inte längre med i truppen och storstjärnan Arjen Robben är skadad. Men Holland har ändå ett fantastiskt bra lag med Klaas Jan Huntelaar som den stora målskytten.

Odds Sverige – Holland VM kval

Här följer bästa odds på Sverige – Holland VM kval den 6 September 2016:
1 bästa odds 3,50 Speltips Bethard
X bästa odds 3,30 Speltips Bet365
2 bästa odds 2,40 Speltips Bet365

Sveriges kvalmatcher till Fotbolls VM 2016

Sverige spelar 4 kvalmatcher till VM under 2016. Dessa är matcherna:
6/9: Sverige – Holland
7/10: Luxemburg – Sverige
10/10: Sverige – Bulgarien
13/11: Frankrike – Sverige

Gratis live stream Sverige – Holland 6 sept 2016

Den spännande VM-Kvalmatch mellan Sverige – Holland kan du nu se via gratis stream hos DPlay.se. Starta ett konto idag och få en gratis månad hos DPlay! Därefter betalar du 79 kr/månad. Matchen kan du antingen se via din dator, Surfplatta eller mobiltelefon via Appen Dplay.

Erbjudanden VM-Kvalet

Spelbolag Betsson100 kr riskfritt spel på Sveriges VM-kval från Betsson!
Betsson ger alla spelare 100 kr i riskfritt spel på VM-Kvalet som kan användas på Sverige – Holland VM-kval på Tisdag. Anmäl dig för att hämta ditt riskfria spel och lägg det sedan på valfritt VM-kvalodds före 23:59 den 6 september. Glöm inte att markera den blå rutan. Nya spelare får 100% upp till 1000 kr i bonus på sin första insättning.
Till Betsson

Spelbolag Betsafe 10% extra i vinster på VM-Kvalet hos Betsafe!
Betsafe ger 10% extra i boostade vinster på veckans VM-kvalmatcher! Anmäl dig till kampanjen och spela minst 6 spel i mobilen på VM-kvalet med minsta odds 1,50. Då får du 10% extra i kontanter pådina nettovinster. Nya kunder får 100% bonus upp till 1000 kronor
Till Betsafe

Spelbolag Betfair10,00 i odds på Svensk vinst mot Holland från Betfair!
Betfair har ett riktigt erbjudande till nya kunder på Sverige – Holland exklusivt via våra länkar. Skapa ett konto hos Betfair med kampanjkoden ZSKM17 och få 10.0 i odds på att Sverige vinner mot Holland! Maximal insats är 100 kr och om Sverige inte vinner får du tillbaka insatsen som en bonus.
Till Betfair