Speltips Sverige – Vitryssland och Viktiga VM-kvalpoäng på spel!

Party-Janne samlar åter sina trupper när det är dags att skrapa ihop nya poäng i VM-kvalet. Ikväll väntar Vitryssland på Råsunda. Läs om alla förutsättningar på matchen i vårt speltips Sverige – Vitryssland!

Speltips Sverige - Vitryssland och Viktiga VM-kvalpoäng på spel.

Speltips Sverige – Vitryssland 25 mars 2017

Förbundskapten Janne Andersson har fått lovord för sitt svenska landslag sedan han tillträdde. Ett landslag som, utan Zlatan och Källström, klarat sig helt ok. Senast höll det på att bli skrällpoäng borta mot Frankrike efter ledning med 1-0, men slutade i en hedersam förlust, 1-2.

Nu ligger de blågula på en tredjeplats i grupp A, på samma poäng som Holland och tre poäng upp till Frankrike. Ikväll väntar Vitryssland på Råsunda och då krävs det tre pinnar för att VM-biljetten till Ryssland fortsatt ska vara inom räckhåll. I den senaste hemmamatchen lyckades ett piggt svenskt landslag manövrera ut Bulgarien och vinna stabilt med 3-0. Sverige -1: 2,48* hos Svenska Spel.

I Vitryssland finns inte många spelare kända för en bred svensk fotbollspublik. Den kanske mest kända, Alexander Hleb, var uttagen till matchen men fick lämna återbud på grund av skada. Vitali Rodionov är dock en anfallare som gjort tio mål på 46 landskamper. Unge mittfältaren Pavel Savitski har gjort tre mål på sex a-kamper. Backen Alexander Martinovich är kapten, och lagkamrat med det svenska landslagets dito, Andreas Granqvist, och Viktor Claesson i den ryska klubben Krasnodar.

Vitryssarna har dock visat att de kan vara svåra att få hål på. I höstas lyckades man nolla Frankrike på hemmaplan och spela 0-0. Det blev dock torsk mot Bulgarien borta i den senaste drabbningen. Så den största pressen ikväll ligger hos det svenska anfallet, för några målsprutor är vitryssarna inte. Speltips: Sverige att vinna och hålla nollan: 2,11* hos Svenska Spel

Ikväll är det dags att damma av den gamla landslagströjan och heja fram Forsberg och gänget till tre friska viktiga poäng!

Matchfakta Sverige – Vitryssland 25 Mars 2017

Match: Sverige – Vitryssland
Tävling: VM-kval
Plats: Råsunda
Tid: 18.00
TV: Kanal 5
Odds: 1) 1,47 X) 3,90 2) 6,80*
Över 2,5 mål: 2,12, Under 2,5 mål: 1,65*

Oddsen är semifasta och kan ändras, du hittar de aktuella oddsen här

Spela på matchen hos: Svenska Spel