Betrally odds bonus

Betrally odds bonus är en exklusiv bonus på 100% upp till 1000 kr. Använd våra länkar när du registrerar dig och bonuskod 100RALLY när du sätter in pengar första gången för att få bonusen.

Du får 100% i oddsbonus upp till 1000 kr exklusivt via våra länkar. Sätter du in 1000 kr får du 1000 kr ytterligare att spela för. Totalt 2000 kr att spela för på liveodds eller fasta odds före match. Bonusen betalas ut till ditt sportkonto så fort din första insättning har omsatts en gång till odds över 1,60.

Klicka här för din Betrally oddsbonus

Betrally Odds Bonus

Betrally odds bonus

Betrally odds bonus är ett exklusivt erbjudande som du bara kan få via våra länkar. Dessutom använder du 100RALLY som bonuskod vid första insättningen. Odds bonusen är en av de bästa svenska bonusarna och det finns mycket värde i den.

Gör så här för att hämta din Betrally odds bonus:
1. Registrera ett nytt betrally konto här
2. Gör en första insättning max bonus är 1000 kr.
3. Omsätt din insättningen en gång till 1,60 eller mer för att få loss 1000 kronor i oddsbonus.

Till Spelbolag Betrally

För att läsa mer om omsättningskrav och villkor får du här mer info om Betrally bonus

Betrally bonuskod

Betrally bonuskod vid insättning är 100RALLY men då måste du först ha registrerat dig via våra länkar för att den skall fungera. Betrally odds bonuskod = 100RALLY

Betrally spelbolag speltips

Betrally är ett spelbolag som ägs och drivs av 10Bet koncernen. Det är ett av många märken de har och ett av de som satsar stort på den svenska spelmarknaden. Odds bonusen de erbjuder är bra och det behövs för att attrahera svenska odds spelare. Men det finns mycket värde i Betrallys bonus så den är väl värd att prova för den som vill testa på ett nytt spelbolag. Sätter du in 1000 kr har du efter att ha omsatt summen en gång hela 2000 kr att spela på odds med.