Betsson Odds Bonus

Betsson odds bonus är ett mycket förmånligt erbjudande till alla nya spelare med 100% upp till 1000 kronor.
Gör en insättning och Betsson matchar det dubbelt upp till hela 1000 kr. Sätter du in 1000 kr så får du alltså 1000 kr extra att spela med. Du har då totalt 2000 kr att spela för på sport.
Klicka här för din Betsson oddsbonus

Betsson Odds Bonus

Betsson odds bonus

Betsson är ett väletablerat spelbolag i Sverige och de har förbättrat sina odds det senaste. Speciellt oddsen på Premier League är ofta bland de högsta. Betsson har många bra produkter och här finns nåt för varje spelare. One-wallet och säkra insättningar och uttag borgar också för kvalité. Det riskfria spelet finns tillgänglig direkt efter att du gjort din första insättning. Det riskfria spelet kan du spela på valfritt odds dock ej systemspel.

Gör så här för att hämta din bonus:
1. Registrera ett nytt betsson konto här
2. Gör en första insättning och du får dubbelt upp till 1000 kr.
3. Du får 1000 kr som max i sportbonus och du har totalt 2000 kr att spela för.

Till Speltips Betsson

Läs mer om omsättningskrav och villkor för Betsson bonus

Betsson EttKryssTvå

Betsson EttKryssTvå är Betsson eget Stryktips där du kan vinna stora pengar med liten insats. Du spelar 12-14 matcher på en kupong och du spelar 1X2 i varje match. Precis som på Svenska Spels stryktipset kan du vinna på 10 eller fler rätt på din kupong. Återbetalningen på Betsson variant är högre än Stryktipset men å andra sidan har den inte lika stor jackpott.

Betsson speltips

Betsson har en tendens till att ändra sitt odds mycket på de stora matcherna. Det kan skilja stort i odds när du väljer att spela. Ofta satsar Betsson på att ha det högsta oddset några dagar innan matchen spelas för att sedan sjunka något fram till matchstart då konkurrensen om att ha högst odds är som störst. Oavsett när du spelar har Betsson alltid höga odds och återbetalningen på odds spel är ofta runt 97-98%