Redbet odds bonus

Redbet odds bonus ger dig 2 gratis spel på 200 kr styck om du sätter in och lägger 5 spel för 200 kronor. Dina spel måste har minst 1,60 i odds. Du kan sedan göra samma sak en gång till för en total bonus på 400 kr i Redbet odds bonus. Använd vår länk och bonuskoden REDBETWLCSWE.

Klicka här för din Redbet oddsbonus

Redbet odds bonus

Redbet odds bonus

Redbet odds bonus är en av de mest förmånliga svenska sportbonusarna just nu med två gratispel på 200 kr vardera. Detta är inte bara en liten bonus den är dessutom bra sett till omsättningsvillkoren. Enkel att få bara att spela för 200 kronor fem gånger på valfritt odds över 1,60 så har du 200 kronoer extra att spela för. Detta kan du genomföra två gånger för totalt 400 kr i oddsbonus! Redbet är ett av de snabbast växande spelbolagen i Sverige med tv-reklam och radio reklam samt på nätet. Redbet har funnits länge och är ett tryggt och stabilt spelbolag att spela hos. Deras oddsbonus kan med fördel användas på Premier League och Allsvenskan som är Redbets huvudmarknader.

Gör så här för att hämta din Redbet bonus:
1. Registrera ett nytt Redbet konto här och skriv in bonuskoden REDBETWLCSWE
2. Gör en insättning och så lägg dina första 5 spel på minst 200 kr med oddset 1.60 eller högre.
3. Totalt kan du få 2 stycken gratis spel värda 200 kr styck.

Till Spelbolag Redbet

För att läsa mer om omsättningskrav och villkor klicka Redbet bonus på odds.

Redbet live betting

Redbet har en live betting som är riktigt bra. Du spelar på en stor mängd odds i mobilen, surfplattan eller datorn. Redbet har extra bra odds på Premier League och Allsvenskan och för den som gillar dessa två ligor finns det bra med värde i att spela hos just Redbet.

Redbets odds bonus är en av de största sportbonusarna i Sverige och en bra anledning till att testa på deras sportsbook. Förutom sport är Redbet även stora på poker och de har ett gediget utbud av casino spel. Oddsen hos Redbet är bra och på Allsvenskans ligger ofta Redbet odds i topp samt när Sverige spelar landskamper.