Redbet odds bonus

Redbet odds bonus ger dig 2 gratis spel på 100 kr styck om du sätter in och spelar för 100 kronor. Du måste spela ditt första spel för minst 1,80. Totalt värde är alltså 200 kronor i Redbet odds bonus

Klicka här för din Redbet oddsbonus

Redbet odds bonus

Redbet odds bonus

Redbet odds bonus är en av de mest förmånliga svenska sportbonusarna just nu. 200% upp till 200 kr är inte bara en liten bonus den är dessutom bra sett till omsättningsvillkoren. Enkel att få bara att spela för 100 kronor på valfritt odds över 1,80 så har du 200 kronoer ectra att spela för. Vinner du får du behålla vinsetn men inte insatsen. Redbet är ett av de snabbast växande spelbolagen i Sverige med tv-reklam och radio reklam samt på nätet. Redbet har funnits länge och är ett tryggt och stabilt spelbolag att spela hos. Deras oddsbonus kan med fördel användas på Premier League och Allsvenskan som är Redbets huvudmarknader.

Gör så här för att hämta din Redbet bonus:
1. Registrera ett nytt Redbet konto här
2. Gör en insättning och så ett första spel på minst 100 kr med oddset 1.80 eller högre.
3. Du får 2 stycken gratis spel värda 100 kr styck.

Till Spelbolag Redbet

För att läsa mer om omsättningskrav och villkor klicka Redbet bonus på odds.

Redbet live betting

Redbet har en live betting som är riktigt bra. Du spelar på en stor mängd odds i mobilen, surfplattan eller datorn. Redbet har extra bra odds på Premier League och Allsvenskan och för den som gillar dessa två ligor finns det bra med värde i att spela hos just Redbet.

Redbets odds bonus är en av de största sportbonusarna i Sverige och en bra anledning till att testa på deras sportsbook. Förutom sport är Redbet även stora på poker och de har ett gediget utbud av casino spel. Oddsen hos Redbet är bra och på Allsvenskans ligger ofta Redbet odds i topp samt när Sverige spelar landskamper.