William Hill odds bonus

William Hill odds bonus är mycket bra och ger alla nya spelare upp till 1000 kr i bonus via våra länkar och kampanjkod SV1000.
Du får 2 st gratisspel värda 500 kr styck. Totalt ger William Hill dig 1000 kr extra att spela för. Totalt 2000 kr att spela för på fasta odds eller live betting.

Klicka här för din William Hill oddsbonus

William Hill Odds Bonus

William Hill odds bonus

William Hill är ett av världens största spelbolag och de har ett stort fokus på fotboll. För oss svenskar är det bra odds på Allsvenskan, Premier League och Champions League. Återbetalningen hos William Hill är ofta runt 98% vilket gör att bonusen blir än mer värdefull. En oddsbonus med bra villkor och dessutom höga odds är en bra kombination.

Gör så här för att hämta din William Hill odds bonus:
1. Registrera ett nytt William Hill konto via vår bonuslänk och använd kampanjkod SV1000.
2. Gör en första insättning och lägg ditt föärsta spel på 1000 kr.
3. Du får då ditt första gratisspel värt 500 kr.
4. Lägg ytterligare 5 spel för totalt 200 kr och du får ytterligare 500 kr i freebet!

Till Spelbolag William Hill

För att läsa mer om omsättningskrav och villkor får du här mer info om William Hill bonus

William Hill kampanjkod

William Hill kampanjkod är SV1000 och du skriver in den i samband med att du registrerar ditt spelkonto. Utan vår bonuslänk och denna kampanjkod får du ingen bonus. Se till att inte missa att fylla i William Hills kampanjkod vid konto registreringen.

William Hill speltips

Ett av våra bästa William Hill speltips är titta in i vår oddsjämförelse. William Hill är ofta i toppen på intressanta matcher i Premier League och Champions League. Här har ofta WH högsta odds av alla spelbolag på att favoriterna skall vinna. Det är otroligt viktigt att spela där oddsen är höga för att bli en vinnare i längden på sportsbetting. Och vill man vinna bör man ha fler än ett spelbolag att spela hos. Tre till fem stycken brukar vara lagom och då bör William Hill vara ett av dessa spelbolag.