Speltips Aston Villa – Everton 23 Aug 2019

Vi ger dig ett speltips Aston Villa – Everton i Premier Leagues tredje omgång, matchen spelas på fredag kväll den 23:e augusti kl 21:00.
Vi ger dig bästa odds, speltips, laguppställningar och statistik.

Missa inte att nya spelare får 100% bonus upp till 1000 kr hos Bet365!

Speltips Aston Villa - Everton

Speltips Aston Villa – Everton 23 aug 2019

Aston Villa slutade på femte plats i Championship förra året men tog sig alltså ändå till Premier League. De är ett av de lag som värvat mest av alla inför denna säsongen och det är många nya spelare som skall hitta sin plats i laget. Everton slutade på åttonde plats i Premier League förra året och är ett av lagen som på allvar närmar sig ”Big Six”.

Aston Villa:

Aston Villa var väldigt nära att ta poäng av Tottenham i premiären men fick till sist se sig besegrade med 3-1. I den matchen visade man att det inte kommer bli lätt för något topplag att möta dem. I andra matchen blev det förlust på hemmaplan mot Bournemouth med 2-1 efter att villa släppt in två mål tidigt i matchen. Sett över hela matchen var dock Villa det klart bästa laget och hade 63%-37% i bollinnehav samt 22-12 i avslut. Aston Villa kommer att bli bättre och bättre under säsongen med så många nya spelare varav många ser riktigt bra ut.

Everton:

Everton har värvat bra under sommaren och kommer ha ett lag som slåss om en Top 6 placering tror vi. Men även här är det många nya spelare som skall spelas in i laget och det kommer att ta tid. Sett till de första två matcherna har man spelat godkänt och tagit fyra poäng av sex möjliga. Först kryssade man borta mot Crystal Palace (0-0) och  sedan vann man hemma mot Watford med 1-0. Matchen mot Watford var jämn och statistiken säger 12-8 i avslut till Evertons men Watford hade mest bollinnehav med 56%-44%. Således har även Everton en bit kvar och det gör att vi tror på en ganska jämn match.

Vårt Speltips Aston Villa – Everton X
Vi tror på en jämn match mellan två lag som har en bit kvar till att nå sin fulla potential.

Bästa odds för X hittar vi med 3,60 i odds hos Betfair.

Övriga odds hittar ni i nedan.

Laguppställningar Aston Villa – Everton

Vi tror att både Aston Villa och Everton ställer upp med samma laguppställning som i sin senaste match.

Aston Villa Startelva 4-3-3
MV: Heaton
HB: Elmohamady, MB: Engels MB: Mings, VB: Taylor
HM: McGinn, CM: Luiz, VM: Grealish
FW: Trezeguet FW: Moraes, FW: El Ghazi

Everton Startelva 4-2-3-1
MV: Pickford
HB: Coleman, MB: Keane, MB: Mina, VB: Digne
CM: Gbamin, CM: Gomes
HM: Richarlison, OM: Sigurdsson, VM: Bernard
FW: Calvert-Lewin

Bet365 med 1000 kr i oddsbonus

Bet365 är troligtvis det bästa spelbolaget med svensk spellicens för att spela på Premier League. Nya kunder får under 2019 få en bra välkomstbonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr och spela med 2000 kr. OBS, bonusen betalas ut i form av spelkrediter. Här hittar du mer info om Bet365 oddsbonus.

Till Bet365