Speltips Barcelona – Dortmund 27 nov 2019

Vi ger dig ett speltips på Barcelona – Dortmund i Champions Leagues femte omgång, matchen spelas på onsdag den 27 september kl 21:00. Vi ger dig bästa odds, speltips och statistik på matchen.

Missa inte att nya spelare just nu får 100% oddsbonus upp till 1000 kr hos Casumo Sport.

Speltips Barcelona - Dortmund 27 nov 2019

Speltips Barcelona vs Dortmund 27 Nov 2019

Lagen möttes i den inledande Champions League matchen och då slutade det 0-0. Dortmund var då det bättre laget och missade bl a en straff. Tittar man i CL tabellen så har båda lagen en bra chans att gå vidare men Inter lurar bakom och kan gå ikapp. Vinner något av dessa lag är man klara för fortsatt CL spel.

Tabell Champions league

Barcelona:

Barcelona gjorde en svag insats i bortamatchen mot Dortmund och hade tur som klarade oavgjort. Nu gjorde man ändå det och det bäddar för att man ska klara avancemang från ”Dödens grupp”. Alla vet att Barcelona är två olika lag på hemma och bortaplan. Speciellt i år då bortaspelet även i La Liga har varit dåligt. Hemma är det dock som vanligt i ligan med 6 vinster på 6 matcher. Det är med andra ord en minst sagt tuff uppgift för Dortmund som väntar.

Dortmund:

Dortmund borde vunnit första matchen mot Barca och straffmissen från Marco Reus kan bli mycket kostsam. Dock har Dortmund fortfarande bra chanser att gå vidare. Skulle man klara av ett kryss borta mot Barca hade det sett väldigt bra ut inför sista omgången. Men som alla vet är det skillnad att möta Barca borta och hemma. Men kan man hålla i bollen på liknande sätt som man gjorde i första matchen kommer man trots allt att hitta målchanser även mot Barcelona. Det troliga är dock att Barcelona avgör gruppen och vinner denna avgörande match! Formen är dessutom mycket tveksam hos Dortmund som i helgens hemmamatch mot tabelljumbon FC Paderborn 07 endast klarade 3-3 efter att ha legat under i halvlek med 3-0!

Vårt Speltips 1
Barcelona vinner!

Bästa odds för 1 hittar vi med 1,56 i odds hos Betsson.

Unibet med förhöjda odds på första målskytt i CL

Unibet har valt ut att höja oddsen på utvalda spelare som första målskytt under veckans alla Champions League matcher. Till Barcelonas match mot Dortmund får du hela 6 ggr pengarna på att Suarez gör första målet. Oddsen gäller för alla kunder hos Unibet. Se alla utvalda och förhöjda odds hos Unibet.

Till Unibet

Casumo sport med 1000 kr i oddsbonus

Casumo har nu lanserat en riktigt bra odds sektion. De har i samband med detta även en ny och bra Casumo oddsbonus på 100% upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr och spela med totalt 2000 kr. Bonus + insättning skall omsättas 6 ggr till lägsta odds 1.60.

Till Casumo

888Sport med 6x pengarna på Liverpool och 41x på Napoli

888Sport har ett superodds på CL matchen mellan Liverpool och Napoli som spelas samtidigt. Nya spelare får 6 ggr pengarna på att Liverpool vinner och hela 41 ggr pengarna på att Napoli vinner! Sätt in pengar med bonuskoden 888BO och satsa 50 kr på ordinarie odds och få extravinster i form av gratisspel.

Till Erbjudandet