Speltips och Livestream Barcelona – Real Madrid 6 Maj 2018

Vi har ett speltips på Barcelona – Real Madrid 6 Maj 2018. El Clasico startar kl 20.45 och även om ligan är avgjord så är båda lagen intresserade av att vinna.

Barcelona vill fortsätta sin fina svit med att vara obesegrade hela säsongen. Hittills har det blivit 26 vinster och 8 kryss i årets La Liga. Real Madrid som är i final i Champions League vill visa att man är det bäst laget just nu och avsluta Barcas förlustfria svit i ligan!

Speltips och Livestream Barcelona - Real Madrid 6 Maj 2018

Speltips Barcelona – Real Madrid 6 Maj

Barcelona är nu klara ligamästare och detta blir första hemmamatchen där man kan fira ligasegern. Vad passar bättre än att göra det genom att besegra Real Madrid. Det skulle onekligen inte bli samma firande efter en förlust mot Real. Totalt sett under året har Barcelona varit det klart bästa laget i La Liga och man vinner ligan rättvist. Visst är det så att Barcelona egentligen inte har något att spela för, men med Messi i sin livs form kommer det att bli 110% satsning även här!

Real Madrid har i första hand Champions League att tänka på där det kommer att bli final den 26 Maj. Men innan dess kommer man att behöva spela ihop några poäng till i La Liga för att inte riskera att missa tredjeplatsen. Vid förlust mot Barcelona skulle det bara skilja 4 poäng till Valencia med 3 matcher kvar att spela. Och då har Real två svåra bortamatcher kvar mot Sevilla och Villarreal. Med andra ord har Real en hel del att spela för och formen är bra just nu! Frågan är om det räcker?

Speltips: Ett El Clasico slutar sällan oavgjort. Men med dessa förutsättningar skulle båda lagen kunna vara nöjda med en poäng och det ser vi som det bästa spelet.

Bästa odds Barcelona – Real Madrid

1 bästa odds 1,70 hos Coolbet
X bästa odds 4,50 hos William Hill
2 bästa odds 4,65 hos Coolbet

Livestream Barcelona – Real Madrid 6 Maj 2018

Bet365 är spelbolaget som har rättigheter att visa La Liga, Bundesliga och Serie A. Med andra ord kan man se enormt mycket bra fotboll är. Det som krävs är ett spelkonto med pengar på sedan ser du all fotbolls gratis och kan spela på matcherna samtidigt.

Matchen mellan Barcelona och Real Madrid startar kl 20.45 på söndagskvällen och den spelas på Camp Nou!

Till Bet365

Erbjudanden Barcelona – Real Madrid 6 Maj 2018

Speltips Betfair – 8 ggr pengarna på Barcelona och 18 på Real Madrid
– Betfair ger alla sina nya spelare superoddset 8 ggr pengarna på Barcelona och 18 ggr pengarna på Real Madrid. Använd vår länk och bonuskoden ZFBMCA för att få detta superodds. Max insats 50 kronor.
Till Erbjudandet

Speltips Betser – No brainer på El Clasico
– Lägg ett spel på 100 kr eller mer på ”Över 2.5 mål” i matchen Barcelona – Real Madrid. Och om du missar ditt spel får du 100 kr tillbaka i form av ett freebet utan omsättningskrav.
Till Erbjudandet

Fler erbjudanden finns på Betsmarts blogg