Bästa odds på Skyttekung i VM 2022

Här är bästa odds på skyttekung i VM 2022. Vem blir bästa målgörare i Fotbolls VM i Qatar. Vi har alla oddsen på favoriterna och vårt eget speltips på skyttekungen.

Bästa odds på Skyttekung i VM 2022

Kylian Mbappe bästa odds 8.0
O. Giroud bästa odds 11,0
Neymar bästa odds 12.0
Leo Messi bästa odds 15.0
Bykayo Saka bästa odds 21.0
Harry Kane bästa odds 21.0
C. Ronaldo bästa odds 21.0
Enner Valencia odds 41,0
R. Lukaku bästa odds 41.0
R. Sterling bästa odds 51,00

Odds uppdaterade 2022-11-23 och kan komma att ändras!

Så här är oddsen på VMs bästa målgörare och vi uppdaterar oddsen hela tiden så att de alltid är aktuella.

Speltips på bästa målskytt i VM 2022

Harry Kane är favorit och det kan mycket väl bli han som blir VMs bästa målskytt ännu än gång. Han vann skytteligan i VM 2018 med 6 mål. Dock var han inte lika bra i EM 2021 men mäktade ändå med 4 mål. Det som talar för honom är att England har ett bra lag och kommer gå långt i VM. Dessutom är han en given startspelare oavsett i vilken form han är i. Det ska även tilläggas att England har en lätt grupp och kommer troligtvis vinna gruppen enkelt. Allt detta sammantaget gör att vårt speltips på skyttekung i VM är just Harry Kane!

Kylian Mbappe är den stora utmanaren, men vi såg i EM2021 att han inte hade det flyt som man behöver för att vara med i skytteligatoppen. Dessutom är han inte ensam om att kunna göra mål i laget. Här slåss han om målen med Benzema och Griezmann i första hand. Dessutom har Frankrike en lite tuffare grupp vilket gör att vi inte tror på Mbappe som vinnare trots att Frankrike kommer gå långt i VM.

Cristiano Ronaldo är ännu en gång med i toppen och en av favoriterna att vinna VMs skytteliga. Portugal bör gå vidare från gruppen relativt enkelt. Men det innebär inte att Ronaldo vara med i skytteligatoppen. Vi tror inte det och att Portugal inte når så långt i turneringen som ex Frankrike och England.

Utmanare: Vill man hitta något spel utöver Harry Kane så är Neymar det hetaste spelet tycker vi. Även Lukaku är intressant att lägga lite pengar på. Men som sagt är det bästa spelet Harry Kane enligt oss på Speltipssidan.se.

Missa inte att använda någon av Sveriges alla sportbonusar när du bettar på VM.

Robban

Sport och spelintresserad som älskar fotboll och övrig sport. Skriver initierade speltips och har gjort sedan 2010. Kollar mycket Premier League, Champions League och Allsvenskan

Du gillar kanske också...