Betfair oddsbörs 2023 få 500 kr i bonus

Betfair oddsbörs ger just nu alla nya spelare 500 kr i bonus via Speltipssidan.se. Skapa ett konto på Betfair med kampanjkoden ZSENLR och lägg spel på Betfairs Spelbörs under de första 5 veckorna. Om du gör en nettoförlust under någon av de första 5 veckorna, återbetalas dina förluster upp till 100 kr per vecka totalt 500 kr! Till Betfair

Betfair oddsbörs 2023 få 500 kr i bonus

Betfair oddsbörs 2023 – 500 kr i exklusiv bonus

Betfair oddsbörs 2023 erbjuder en riktigt bra oddsbonus via Speltipssidan.se. Upp till 500 kr kan man få återbetalt om man gör nettoförluster under de fem första veckorna. Man får bonusen genom att använda vår länk och ser till att man registrera dig med bonuskoden ZSENLR. När man satt in pengar gäller det att lägga spel på Betfairs Spelbörs (Oddsbörs) under de första 5 veckorna efter att du har öppnat ditt konto. Värt att notera är att endast insättningar som görs med bankkorten VISA och Mastercard samt Trustly eller PayPal kvalificerar för 500 kr erbjudandet.

Betfair oddsbörs eller Betting Exchange som den kallas på engelska är en marknadsplats där man kan köpa och sälja odds precis som på börsen. Man kan alltså agera sin egna Bookmaker och låta andra spela på ens odds. Eller så kan man enbart köpa odds och det betyder att man bettar precis som vanligt fast oddsen kan ibland vara mycket bättre än vad man får hos övriga spelbolag.

Här finns en detaljerad guide på Betfars spelbörs.

Även ett vanligt spelbolag

Betfair är även ett vanligt spelbolag som erbjuder odds att betta på precis som ex Unibet eller Bet365. Vill man hellre spela där finns det en bonus att ta där istället. Då får man som ny spelare 100% upp till 100 kronor bonus med kampanjkoden SWS100. Din bonus betalas ut som ett gratisspel som inte har några omsättningskrav. Du kan även välja att ta deras casinobonus som är på 100% upp till 1000 kr.

Till Betfair

Robban

Sport och spelintresserad som älskar fotboll och övrig sport. Skriver initierade speltips och har gjort sedan 2010. Kollar mycket Premier League, Champions League och Allsvenskan

Du gillar kanske också...