Betzest nytt svenskt spelbolag med 100% oddsbonus

Betzest är ett helt nytt spelbolag i Sverige som ger sina spelare en riktigt bra start med 100% oddsbonus upp till 500 kr. Sätter du in 500 kr har du alltså 1000 kr att spela med på sport. Spelutbudet hos Betzest är enormt framförallt på fotboll. Även livebetting utbudet håller hög klass med mängder av matcher varje dag. Till Betzest

Betzest nytt svenskt spelbolag med 100% oddsbonus

Betzest 100% oddsbonus och 50 kr riskfritt

Som ny spelare får du alltså en bra start med 100% oddsbonus upp till 500 kr hos Betzest. Det fungera som så att du sätter in 500 kr och får då 500 kr extra att spela för. Oddsbonusen skall sedan omsättas 15 ggr till odds på 2.0 eller högre innan uttag kan ske.

Den största anledningen utöver bonusen att testa på det nya spelbolaget är oddsen. Och framförallt mängden av odds. Här finns ett enormt utbud av odds och det gör att det givetvis finns många spelbara odds för den som är duktig på sportsbetting.

Men detta är inte allt, ny spelare får även 50 kr gratis att spela med.

Dessa 50 kr gratis kommer i form av ett första riskfritt spel. Du kan alltså testa att spela ditt första spel helt utan risk. Du lägger ditt spel och om du skulle förlora återbetalar de din insats.

Läs mer om oddsbonusen

Om Betzest

Betzest är ett helt nytt spelbolag som lanserades i juli 2018. Här hittar du sportsbetting, livebetting och casinospel. Vi räknar med att Betzest är ett av de spelbolag som kommer att få en spellicens i Sverige den 1 januari 2019. Fram tills dess spelar man som vanligt med en licens från Malta som innebär skattefria vinster för svenska spelare.

Att detta är ett av de nya stora spelbolagen i Sverige är vi helt övertygade om. SportingTech som ligget bakom Betzest är ett bolag med mycket pengar som kommer att användas för marknadsföring i form av TV reklam och i radio. Men framförallt satsar man på att vi spelare skall vara nöjda och de tror vi att de lyckas med!

Till Betzest