Champions League 10 april 2019 – Speltips

Vi ger dig ett speltips på kvartsfinalerna i Champions League 10 april 2019. Det är 2 matcher på onsdagen med Ajax mot Juventus och Man Utd – Barcelona.

Matchstart för båda matcherna är kl 21:00. Se matcherna hos Viaplay.

Nya kunder får Superodds på matchen Man Utd – Barcelona hos 888Sport via våra länkar. Unitedvinst ger 21ggr och Barcelonavinst 11ggr. Till Erbjudandet

Champions League 10 april

Speltips Champions League 10 april 2019

Den andra speldagen och två nya fräscha kvartsfinaler Champions League 10 april väntar. Kan skrällgänget Ajax rucka på de italienska mästarna Juventus. Och ska Ole-Gunnar och hans United kunna chocka Barcelona? Vi ger dig speltipsen här:

Speltips Man Utd – Barcelona

Man Utd spelar med kniven mot strupen i Premier League och man kämpar för fulla muggar för att ta en Champions League plats till nästa säsong. Spelet har gått lite upp och ner det sista men i Europa stod man för en riktig skräll när man slog ut PSG som då var en av favoriterna till att vinna hela turneringen. Kan United skrälla igen? På hemmaplan har man en chans och måste nästan få ett bra resultat för att inte vara chanslösa på Camp Nou i returen. Skadeläget har ljusnat lite men det är fortfarande en del spelare borta.

Barcelona är favoriter att vinna Champions League och man har världens bästa spelare i Leo Messi. Med även en Suarez i form så har man ett fruktat anfall. Hela laget har gått bra i La Liga och leder med hela 11 poäng ner till tvåan Atletico. Det innebär att man kan gå all in på Champions League. Sett över två matcher är Barcelona favoriter att gå vidare och vi tror att de gör processen kort med United.

Om vi tittar på oddsen så är det en liten fördel till bortalaget Barcelona.
1 bästa odds 3,75 hos Coolbet
X bästa odds 3,70 hos Unibet
2 bästa odds 2,05 hos Betway

Vårt speltips blir att Barcelona vinner

Superodds på Champions League 10 april 2019

888Sport ger alla nya kunder ett mycket bra erbjudande på matchen. Spela på Man United så får du 21 ggr pengarna och spelar du på Barcelona så får du 11 ggr pengarna. Du får även 888Sports oddsbonus på 500% upp till 500 kr. Använd vår länk och bonuskoden 888BO när du sätter in. Till Erbjudandet

Speltips Ajax – Juventus

Ajax: är en av de stora överraskningarna i årets Champions LEageu. Med ett frejdigt anfalls-spel fick man självaste Real Madrid på fall. Ajax är ett ungt och spännande lag som inte räds någon. Inga störres skador men man har högerbacken Mazraoui avstängd. Bästa odds för Ajaxvinst hittar vi med med 3,40 i odds hos Unibet.

Juventus är i praktiken redan klara mästare i Serie A. De behöver vinna en match till och sen kan de fira ett nytt guld. Men fansen längtar efter att vinna Champions League igen. Det som talar för Juventus är att de har ett starkt lag och en riktig vinnare i Ronaldo. Han grejade på egen hand avancemanget på hemmaplan mot Atletico Madrid med sina 3 mål. Det blir dock en lurig utmaning att möta ett hungrigt Ajax på bortaplan och kanske man nöjer sig med kryss i denna matchen för att avgöra hemma. Bästa odds för Juventus vinst hittar vi med 2,35 hos Bethard och X spelas till 3,40 hos Unibet

Vårt Speltips blir X