Chelsea – Southampton 25 april 2017

Kan uträknat Saints stjälpa Chelsea? I matchen i Premier League mellan Chelsea – Southampton 25 april 2017 så får vi se om Chelsea hunnit ladda om efter FA-Cupsemifinalen i lördags.

Chelsea är nu bara sex matcher från att återta ligatiteln de förra året tappade till Leicester. Första hindret på vägen är Claude Puels Southampton. The Saints ska försöka upprepa förra säsongens vinst på Stamford Bridge och sätta käppar i hjulet för Contes Chelsea.

Chelsea - Southampton 25 april 2017

Speltips Chelsea – Southampton 25 april 2017

För en månad hade Chelsea ett tio poängs försprång till övriga konkurrenter i Premier League och samtliga experter trodde det var klart att Conte skulle få lyfta pokalen sin första säsong i England. Nu en månad senare är det inte lika säkert längre. Efter att Tottenham gått som tåget i ligan samtidigt som Chelseas maskineri hackat något har nu försprånget krympt till fyra poäng.

I helgen visade dock Chelsea extrem styrka och lagmoral när just Spurs slogs tillbaka i FA-cupens semifinal med 4-2. I matchen vilades dessutom stjärnorna Costa och Hazard från startelvan för att komma så väl förberedda till tisdagens Premier League-match som möjligt.

Sydkustlaget Southampton hade helt spelledigt i helgen och kommer med batterierna fulladdade till mötet på Stamford Bridge. The Saints har de senaste säsongerna trivts bra på just Stamford Bridge och har enbart förlorat en av de fyra senaste här. I Southampton har det dock som vanligt varit extrem rotation på spelare och från förra säsongens skrällvinst kommer bara ett fåtal finnas med i startelvan under tisdagen. Det har synts tydligt att laget inte haft samma kapacitet i år och Southampton har inte lyckats slå någon av lagen topp sex på åtta försök. På dessa matcher har The Saints dessutom bara lyckats göra fyra mål. Chelsea att vinna och hålla nollan: 2,17 i odds hos Svenska Spel

Hemmapubliken på Stamford Bridge har inte fått se sitt favoritlag gå mållösa från någon hemmamatch än så länge den här säsongen. I åtta av de 15 matcherna har dessutom Chelsea gjort tre mål eller fler framåt. Kan Chelsea fortsätta med detta i de fyra hemmamatcherna som återstår lär Conte få lyfta pokalen om en månad! Chelsea över 2,5 mål: 2,67 i odds hos Svenska Spel

Premier League Chelsea – Southampton 25 april 2017

Match: Chelsea – Southampton
Tävling: Premier League
Plats: Stamford Bridge
Tid: 20.45
TV: Viasat Sport Premium
Odds: 1) 1,38 X) 4,30 2) 7,65*
Över 2,5 mål: 1,80 Under 2,5 mål: 1,96*

Oddsen är semifasta och kan ändras, du hittar de aktuella oddsen här

Spela på matchen hos: Svenska Spel