Speltips Djurgården – Hammarby 6 okt 2019

Vi ger dig ett Speltips Djurgården – Hammarby i Allsvenskans 27:e omgång av 30. Matchen spelas på söndag den 6 oktober kl 15.00 på Tele2 Arena.

Vi ger dig bästa odds, speltips och statistik i denna viktiga match i Allsvenskans guldstrid 2019.

Snabbare har höga odds på Allsvenskan och just nu ger de all nya spelare 2500 kr i bonus. Till Snabbare

Speltips Djurgården - Hammarby 6 okt 2019

Speltips Djurgården – Hammarby

Ettan mot trean i Allsvenskan och mycket talar för att denna matchen är helt avgörande för var SM guldet 2019 hamnar. Djurgården leder Allsvenskan med sina 59 poäng. Malmö har 56 poäng och Hammarby och AIK har 53 poäng.

Djurgården:

Djurgården leder välförtjänt Allsvenskan och har 18 segrar på sina 26 matcher och har endast tre förluster. Formen är även den fin med 4 raka segrar. Den stora skillnaden mellan Djurgården och sina tre huvudkonkurrenter är att laget är lika bra borta som hemma. Det brukar vara ett vinnande recept när man skall vinna en ligatitel oavsett i vilken liga det gäller.

Hammarby:

Även Hammarby kommer till derbyt med 4 raka segrar i ryggen. Dessutom har laget öst in mål och är Allsvenskans klart målfarligaste lag. Dock på bekostnad av försvarsspelet där man släpper in mycket fler mål än sina guldkonkurrenter. För Hammarby är detta sista chansen att haka på guldtåget och de måste gå för seger. Det innebär att man samtidigt kommer att tvingas släppa lite på sin redan bristande defensiv. Hammarby är Allsvenskans bästa hemmalag, men på bortaplan är de inte alls lika bra med endast 5 segrar på 13 matcher. Att den sjätte bortasegern skulle komma mot Djurgården känns inte sannolikt.

Vårt Speltips Djurgården – Hammarby 1
Djurgården är favoriter och får vårt tips.

Bästa odds för 1 hittar vi med 2,50 i odds hos Unibet.

Övriga odds hittar ni nedan.

Snabbare med 2500 kr i oddsbonus

Snabbare är ett spelbolag med höga odds på Allsvenskan. Nu kan nya kunder fram till 31 okt 2019 få en bra välkomstbonus på 100% upp till 2500 kr. Sätt in 2500 kr och spela med 5000 kr. Mer info om Snabbare oddsbonus hittar du här.

Till Snabbare