Fa cupen semifinaler 17 och 18 april 2021 – Speltips + Livestream

I engelska Fa cupen skall det spelas semifinaler den 17 och 18 april 2021 och vi har speltips samt info om var du kan se matcherna via livestream. Båda matcherna spelas på Wembley och det talas om att det skall tillåtas 4000 personer på läktarna.

Fa cupen semifinaler 17 och 18 april 2021 - Speltips + Livestream

Speltips Chelsea – Man City 17 april kl 18.30

Först ut är Fa Cupens semifinal mellan storlagen Chelsea och Man City. Om vi tittar på den senaste veckans spel så kommer Chelsea från en stark 4-1 seger borta mot Crystal Palace. Man City hade däremot ingen lyckad helg när man fick stryk hemma mot Leeds med 2-1. Leeds spelade dessutom med 10 man från den 46:e minuten. Men sett över hela säsongen är det ändå Man City som är det stora utropstecknet. Laget är kvar i tre cuper och leder Premier League med 11 poäng. Senast lagen möttes var den 3 jan 2021 och då vann Man City relativt enkelt med 3-1 på bortaplan. Vi tror att de är bättre än Chelsea även denna gång och når Fa cupfinal.

Speltips: Man City vinner till bästa oddset 1.75 hos Unibet

Speltips Leicester – Southampton 18 april kl 19.30

Nästa semifinal i Fa cupen är den mellan Leicester och Southampton. Leicester ligger på en tredje plats i Premier League och Southampton återfinns på en 14:e plats. Leicester har spelat bra denna säsongen och kommer troligtvis ta en Champions League plats om man kan fortsätta på samma nivå. I veckan blev det dock en tung förlust mot West Ham med 3-2. Southampton har varvat bra insatser med riktigt dåliga. Laget har 10 poäng ned till nedflyttningsstrecket så det är FA cupen som är deras stora chans till något denna säsongen. Senast lagen möttes den 16 januari i år vann Leicester på hemmaplan med 2-0 och vi tror på något liknande denna gången.

Speltips: Leicester vinner till bästa oddset 2.05 hos Betsson

Fler odds hittar ni i vår oddsjämförelse.

Livestream Fa cupen semifinaler 17/4 och 18/4 2021

Unibet visar samtliga matcher i FA cupen och ligacupen. Där kan man se alla de bästa lagen i Premier League. Utöver detta visar de även Bundesliga, serie A och La Liga. Det behövs pengar på spelkontot för att kunna se matcherna. För att se vilka matcher som visas så klickar du in på respektive match och ser du play ikonen så visas matchen via livestream.

Till Unibet

Robban

Sport och spelintresserad som älskar fotboll och övrig sport. Skriver initierade speltips och har gjort sedan 2010. Kollar mycket Premier League, Champions League och Allsvenskan

Du gillar kanske också...