Speltips Finland – Sverige Hockey VM 2019

Vi har ett speltips på Finland – Sverige som är en av kvartsfinalerna i Hockey VM 2019. Matchen spelas den 23 maj kl 20.15 och Sverige är stora favoriter att nå semifinal.

Speltips Finland - Sverige Hockey VM 2019

Speltips Finland – Sverige

Finland startade Hockey VM riktigt bra när man slog en av huvudfavoriterna Kanada med 3-1. Känslan är dock att när många andra lag har växt in i turnering och spelat ihop sig, så har Finland gjort tvärtom. Laget som inte har fyllt på med många NHL spelare har sett lite slitet ut och i den sista viktiga gruppspelsmatchen mot Tyskland blev det förlust med 4-2. Det ledde i sin tur till att Finland tappade gruppsegern och fick en riktigt svår motståndare i kvartsfinalen nämligen Sverige.

Sverige har egentligen inte imponerat i Hockey VM 2019. Men laget visade framförallt i första perioden mot Ryssland att spelet för att vinna guld finns där. Då måste man dock spela så hela tiden framöver. Genomklappningen i andra perioden mot Ryssland kan vara nyttig för Sverige. Sett över hela gruppspelet har Sverige lite bättre spelare och en högre högstanivå än Finland. Det kommer avgöra till vår fördel i kvartsfinalen!

Speltips: Sverige är med rätta favoriter och vinner matchen!

Bästa odds Finland – Sverige Hockey VM 2019

Här följer bästa odds på kvartsfinalen i Hockey VM mellan Finland (hemmalag) och Sverige:
1 bästa odds 4,90 hos Coolbet
X bästa odds 5,25 hos Betway
2 bästa odds 1,70 hos Interwetten

Sverige är alltså stora favoriter att gå vidare till semifinal och även om oddset är aningen lågt tycker vi ändå att detta är det bästa spelet!

888sport erbjudande på Hockey VM 23 maj 2019

888Sport ger alla nya kunder ett specialerbjudande på Sverige mot Finland . Tror du på Sverige får du hela 8 ggr pengarna och tror du på Finland så får du 34 ggr pengarna. Dessutom får du 888Sports vanliga oddsbonus på 500% upp till 500 kr. Max insats är 50 kr Använd vår länk och bonuskoden 888BO när du sätter in. Till Erbjudandet

10Bet tillbaka i Sverige

10Bet är ett spelbolag med svensk spellicens och är nu äntligen tillbaka i Sverige med en bra oddsbonus till alla nya spelare. Oddsbonusen är på 100% upp till 1000 kr. Alla spelare räknas som nya så även om du spelat hos 10Bet innan kan du ta den nya fina bonusen! Till 10bet