Speltips Hockey VM 2019 med alla vinnarodds

Vi har ett speltips på Hockey VM 2019 och dessutom listar vi alla favoriternas vinnarodds nu innan turneringen startar. VM i Hockey spelas i Slovakien mellan den 10-26 Maj.

Hockey VM 2019 med alla vinnarodds

Vinnarodds Hockey VM 2019

Här har ni alla favoriternas vinnarodds på Hockey VM 2019:
Ryssland bästa odds 3,50 hos Bethard
Kanada bästa odds 4,00 hos Bet365
Sverige bästa odds 4,40 hos Bethard
USA bästa odds 5,50 hos Bet365
Tjeckien bästa odds 14,00 hos Coolbet
Finland bästa odds 16,00 hos William Hill
Schweiz bästa odds 34,00 hos Bet365

Det är framförallt fyra lag som skall göra upp om VM guldet om man tittar på oddsen. Sverige är tredjehandsfavorit att försvara sitt VM guld!

Speltips VM i Hockey 2019

Precis som spelbolagen tror vi att det är någon av de fyra favoriterna som kommer att göra upp om VM guldet. Det står därmed mellan Ryssland, Kanada, Sverige och USA. Anledning till att dessa fyra lag har större chans är vanligt är att så många bra NHL spelare slagits ut och valt att spela VM just i år!

Ryssland har haft för vana att vara favoriter till att vinna VM guld de senaste åren då de haft riktigt tunga NHL förstärkningar. Samma sak gäller även i år då bl a Washingtons målmaskin Aleksandr Ovetjkin kommer till spel i VM. Men tittar man på resultaten de senaste åren har de uteblivit. Förra året spelade de inte tillräckligt bra och åkte ut redan i kvartsfinal. Vi tror inte att de lyckas mycket bättre i år.

Kanada har många namnkunniga spelare i laget och även här får man dra ett tungt favoritskap. Men precis som Ryssland har giganterna Kanada haft några dåliga VM år bakom sig. Vi ser inga tecken på att den trenden skulle ändras i år med den trupp som Kanada skickar till VM.

Sverige har vunnit VM guld två år i rad och att de inte är favoriter är en gåta kan vi tycka. Här finns tillräckligt många bra spelare för att vinna VM guld igen bl a har vi med ikonen Henrik Lundqvist. Det som Sverige har som de andra favoriterna saknar är en lagmoral och kämparglöd även om inte spelet alltid skulle stämma. Ingen svensk stjärna är för stor för att jobba det där lilla extra för sitt lag. Det tror vi kommer att ta dem långt, troligtvis hela vägen till ett nytt guld!

USA har en riktigt bra VM trupp då många NHL spelare valt att spela VM just i år. Bl a spelar Chicagos superstjärna Patrick Kane VM i år. Tittar på VM 2018 gjorde man det bra fram till semifinalen då Sverige krossade USA med 6-0. Känslan i år är något liknande, USA kommer att gå långt men ändå inte hela vägen till ett VM guld.

Speltips: Sverige vinner VM guld igen!

Missa inte att Hajper har ett erbjudande med 10 ggr pengarna på att Sverige vinner VM guld 2019! Du får satsa max 200 kr. Till erbjudandet

Sverige vinner hockey VM

Missa heller inte att 888Sport har ett superodds på hela 34 ggr pengarna på att Sverige vinner VM guld 2019! Du får satsa max 50 kr på detta. Men du får även dersa vanliga oddsbonus på 500% upp till 500 kr med vår länk. Till erbjudandet

Sverige vinner hockey VM

Fler bra oddserbjudanden finns på Betsmarts blogg